Annonsering

Datingsider.no er en nettportal som sammenlikner og vurderer ulike datingsider.

Som alle andre bedrifter er vi nødt til å dekke kostnadene ved å opprette siden, samt å generere profitt. Derfor mottar vi henvisningsgebyr når vi henviser en person fra vår side til en datingisde dersom vedkommende registrerer seg og/eller kjøper et abonnement.

Skeiv.no Anmeldelse

Kort fortalt

Skeiv.no er en av de få norske datingsidene som spesialiserer seg på dating for homofile, lesbiske og bifile. Ved at tjenesten er rendyrket norsk sikrer du et mer norskrettet design og også mange norske brukere. Skeiv.no driftes av Social Garden som har laget andre anerkjente datingsider som Turvenn og Kristendate. Alt i alt anbefaler vi homofile og lesbiske å teste ut Skeiv.no

Fordeler
 • Over 16 000 brukere i Norge!
 • Rendyrket til homofile, lesbiske og bifile
 • Enkelt å komme i kontakt med andre
 • Ulemper
 • Ikke den mest funksjonelle plattformen
 • Logo

  Introduksjon

  Her ser du hjemmesiden til Skeiv.no

  Skeiv.no er en online datingtjeneste for homofile, lesbiske, bifile og andre Skeive. Tjenesten er levert av Social Garden AS som har drevet datingsider sin 2009. Social garden har også andre møtesteder som kristendate.no, turvenn.no og seniordate.no.

  Social Garden har etablert seg til å være en ledende aktør innenfor nettdating, og man kan derfor vite at man er trygg når man bruker Skeiv.no. Dette vil si at de forholder seg til den norske lov, og at dersom man skulle trenge hjelp med noe er kundeservicen på norsk.

  Denne tjenesten er et godt alternativ til apper som for eksempel Grindr, da flere av disse har fått dårlige rykter for å være useriøse. Ikke bare matcher man med andre for å chatte, men man kan også dele bilder, blogge, skrive i forum og mye mer!

  Tjenesten har tusenvis av brukere, så det er ingen mangel på alternativer. Alt i alt er også Skeiv.no er veldig god datingtjeneste for alle som er innenfor LHBT. Vi har testet ut tjenesten i praksis og skal i denne artikkelen gå gjennom vår erfaring.

  Hjemmeside og registrering

  Her ser du brukerregistreringen til Skeiv.no

  Hjemmesiden er oversiktlig, og lett å navigere seg gjennom. På forsiden har man tilgang til et galleri av de siste medlemmene som har vært innlogget og nye medlemmer. I tillegg er det også en “dagens profil”, samt noen forskjellige historier om par som har funnet hverandre på Skeiv.no.

  I tillegg til den klassiske møtefunksjonen på en datingside blir det også tilbudt en rekke tilleggstjenester. Det er et forum med blant annet saker om LHBT, politikk, tilbakemeldinger og lignende. Alle brukerne har også mulighet til å skrive blogginnlegg som andre brukere kan lese. Dette er veldig populært blant brukerne, og det kommer stadig opp nye blogginnlegg.

  Registreringen har som vanlig generell informasjon, men også god sikkerhet. Man er nødt til å bekrefte registreringen med et telefonnummer, slik at det blir veldig vanskelig å lage falske brukere. Man kan også velge å krysse av en rekke punkter man kan velge å dele som blant annet livssyn, hva slags relasjon man ønsker, om man har barn og lignende.

  I tillegg til den generelle informasjonen er det også en del tilleggsinformasjon som kan fylles ut. Etter registreringen tar man en slags “personlighetstest” for å kartlegge interesser, ønsker og lignende. Dette gjør søkingen på en potensiell partner mye enklere! Vi anbefaler at man legger til et profilbilde, da dette vil øke sannsynligheten for at andre ser på profilen din. Det er også et bildegalleri hvor man kan legge ut bilder.

  Medlemsavtale og priser

  Som nevnt tidligere trenger man et telefonnummer for å registrere seg. Dette er kun for sikkerhetsmessige årsaker, og det er heller ikke lov til å opprette falske profiler. Aldersgrensen for å registrere seg er 15 år. Videre er det normale lover og regler som gjelder.

  Prisen for tjenesten er 49 kroner i måneden, 199 for tre måneder, eller 499 for et helt år. Det er ingen bindingstid på medlemskapet, noe som gjør dette til en veldig gunstig tjeneste dersom man er interessert i å teste ut farvannet før man melder seg opp til en tjeneste man er låst til i en lengre periode.

  Konklusjon

  I sin helhet er Skeiv.no er flott tjeneste enten man er på utkikk etter vennskap, flørt eller kjæreste. Det er masse å gjøre inne på siden i tillegg til å snakke med andre mennesker som blogg og forum, og det er et bredt utvalg av mennesker. Prisen er veldig god, og det er bare enda bedre at det ikke er noen bindingstid.

  Kommersielt samarbeid
  INNHOLDSFORTEGNELSE
  Logo