Annonsering

Datingsider.no er en nettportal som sammenlikner og vurderer ulike datingsider.

Som alle andre bedrifter er vi nødt til å dekke kostnadene ved å opprette siden, samt å generere profitt. Derfor mottar vi henvisningsgebyr når vi henviser en person fra vår side til en datingisde dersom vedkommende registrerer seg og/eller kjøper et abonnement.

Singles50 Anmeldelse

Kort fortalt

Singles50 er først og fremst en side for de over 50 år, selv om medlemmene her ikke utelukkende er akkurat rundt 50. Denne siden har opplevd høy pågang fra denne aldersgruppen i Norge, og datingsiden har til og med brakt med seg flere suksesshistorier.

Fordeler
 • Flott side for de single over 50 år
 • Seriøst alternativ for nettdating
 • Over 60,000 aktive medlemmer
 • Ulemper
 • Ingen gratisfunksjon
 • Logo
  Vår vurdering:

  Introduksjon

  Her ser du forsiden til Singles50.

  De fleste som dater er generelt sett unge som enten søker en flørt, eller er klare til å finne den rette. Allikevel er det ikke alltid at ting går helt etter planen, og blant annet er skillmisser blitt helt vanlig i dagens samfunn. Dermed er det ofte slik at også de litt oppover i årene ønsker å date. Men hvor kan egentlig de som har rundet 50 år finne en flørt eller et seriøst forhold i dag?

  Det er jo tross alt ganske stor forskjell på mulighetene for en ung person og noen som har bikket 50. De yngre går på studier, er med i klubber og aktiviteter, og skifter jobb oftere. På den andre siden er de over 50 i en mye mer etablert fase av livet, der en sjeldent møter mange nye mennesker. Det er nettopp derfor en datingside slik som Singles50 er så perfekt for den eldre generasjonen.

  Dette er av mange blitt anerkjent som den beste datingsiden for de over 50 år i Norge, og den er i det minste den best kjente. Akkurat slik navnet indikerer, så er de aller fleste personene ved denne siden 50 år eller eldre. Dersom du er i denne alderen, og søker jevnaldrende for dating, så er denne datingsiden en perfekt mulighet til å slippe å se gjennom irrelevante profiler fra yngre.

  Selv om mange har hørt om Singles50 som datingside, så er det derimot ikke alle som vet stort om denne. Derfor vil vi i vår Singles50 anmeldelse gå gjennom alt det viktigste om denne siden, fra det å registrere deg til det å sende den første meldingen. Kanskje blir dette meldingen som gjør at du finner partneren du skulle delt hele livet ditt med.

  Logo

  Om siden

  Singles50 er først og fremst en side for de over 50 år, selv om medlemmene her ikke utelukkende er akkurat rundt 50. Denne siden har opplevd høy pågang fra denne aldersgruppen i Norge, og datingsiden har til og med brakt med seg flere suksesshistorier. Poenget med å sikte seg inn på nisjen med kun de som er over 50 år har virkelig virket bra.

  Datingsiden har hjulpet mange å finne sin ultimate partner. Mange ser nok for seg at en 50 åring er ferdig med dating i livet sitt, men det er nettopp dette tabuet som Singles50 forsøker å bryte ned med sin datingside. Dersom du er over 50 år og ønsker å finne en flørt, eller kanskje enda bedre en å dele resten av livet ditt med, så hjelper Singles50 deg med dette.

  I sentrum av opplevelsen er enkel teknologi som gjør at enhver funksjon er tilpasset målgruppen. Her trenger en ikke noen enorm teknisk forståelse, noe som selvfølgelig er gunstig når målgruppen er på over 50 år. Videre er det både raskt og enkelt å navigere seg rundt på datingsiden deres, noe som selvfølgelig er nyttig uansett hvilken alder du er i.

  Singles50 lar sine brukere registrere seg raskt og opprette en profil til nettdating på rekordtid. Mange over 50 fortsetter letejakten etter en partner i et nettverk som de har hatt i mange tiår. Ved å benytte en samlingsplass for andre dating interesserte over 50 år, så øker en sjansene sine betraktelig for å finne den rette. Det beste av alt er at Singles50 hjelper deg godt på veien.

  Registreringsprosess

  Her ser du registreringsprosessen til Singles50.

  En trist realitet er at registreringen ofte drar mange vekk fra å melde seg på en datingside. Det synes Singles 50 er synd, og derfor har de valgt å gjøre denne prosessen så enkel som mulig. Dette innebærer at de har luket ut unødvendige steg som tar ekstra tid. Samtidig skal du belage deg på at prosessen som en helhet allikevel vil ta deg alt mellom 15 og 20 minutter.

  Denne prosessen initieres med at du begynner å fylle i skjemaet hos Singles 50. Rett på deres nettside skal du fylle ut enkel og essensiell informasjon om deg selv. Dette inkluderer blant annet navn, alder, og e-postadresse. Så snart du har fylt ut dette skjemaet igangsettes de viktige spørsmålene. Disse kan oppleves noe dype, men de er viktige for algoritmen.

  Du kan dessuten ta spørsmålene som en trening i å kjenne deg selv og hva du er ute etter. Spørsmålene tar nemlig sikte på din egen personlighet, hva du liker å gjøre, og ikke minst hva du forventer av en potensiell partner. Singles50 gir deg i løpet av denne prosessen 34 spørsmål, som er et helt gjennomsnittlig antall spørsmål fra en datingside under registreringen.

  Når spørsmålene er besvarte, så er også registreringen ferdig. Da vil Singles 50 sende deg dine første kontaktforslag. Disse er baserte på de ovennevnte spørsmålene, slik at dette illustrerer hvor viktig det er å svare godt og ærlig på disse. Algoritmen er god på den jobben den gjør, så lenge du gjør din egen jobb også. Dessuten kan du selv se gjennom profiler algoritmen ikke mener vil matche deg.

  Funksjonene til Singles50

  Etter at du har fullført registreringen kan du altså se kontaktforslag. Dessverre vil du måtte velge et abonnement for å få tilgang til funksjonene, akkurat som hos andre store datingsider. Når det kommer til funksjoner, så har gratisversjonen hos Singles50 begrenset seg til selve registreringen, utbedring av profil, og det å kunne motta kontaktforslag for andre profiler du bør se til.

  Dersom du får mange kontaktforslag, så vil det unektelig være fristende å registrere seg for et betalt abonnement. Dette vil gjøre at du åpner et flertall av funksjoner, der muligheten for å sende meldinger til interessante medbrukere naturligvis er den beste. Også de over 50 sitrer i spenning når de sender av gårde en melding, og med Singles 50 får en sende et ubegrenset antall.

  Ønsker en å krydre opp ting litt, eller simpelthen bare dele mer av livet sitt, så kan en også sende akkurat de bildene en måtte ønske. Disse er det også muligheter for å laste opp i et galleri, dersom dette skulle være ønskelig. Uansett hva du laster opp eller sender til andre brukere hos Singles 50, så skal du derimot merke deg at all denne kommunikasjonen er kryptert og sikret.

  Tross alle de fine funksjonene som Singles50 tilbyr, så er det liten tvil om at den beste finnes allerede når du registrerer deg. Algoritmen som baserer seg på de 34 spørsmålene er nemlig både den beste og den mest givende blant funksjonene. Til syvende og sist er det tross alt denne som en dag vil hjelpe deg med å potensielt finne den rette partneren.

  Logo

  Medlemmer

  De fleste som søker etter nettdating, blir overrumplet med medlemsantall som et veldig viktig nummer. Det er liten tvil om at flere medlemmer generelt sett betyr bedre sjanser for at en kan møte den rette. Nettopp derfor velger så mange i dag å ta sin dating over på nett, da en slipper å vanke i det samme miljøet, med de samme menneskene, for å prøve å finne den perfekte partneren.

  Et stort antall medlemmer er allikevel ikke den viktigste faktoren ved en datingside. Som en sier slår kvalitet ofte kvantitet, og dette er et viktig poeng med Singles50. For når du søker noen å date over 50 år, så er det tross alt irrelevant om en side har flere hundretusen medlemmer, dersom majoriteten av disse ikke en gang er i din aldersgruppe.

  Når en derfor oppdager at Singles 50 har 60,000 aktive brukere i Norge, så bør ikke dette være noen grunn til å trekke seg. Der det er mindre enn mange profilerte datingsider, så er det simpelthen fordi Singles 50 begrenser seg til sin målgruppe. Leter du etter en annen person over 50 år for dating, så er Singles 50 sine medlemmer det perfekte utvalget å se gjennom.

  Nesten like viktig som antallet er selvfølgelig fordeling av kjønn. Her sliter en stor andel datingsider med at det raskt ender opp med å bli veldig mange menn på sidene. Singles50 har derimot klart å tiltrekke seg begge kjønn, slik at balansen her over tid har holdt seg rundt 50/50. Dermed kan du finne din partner, uavhengig av om du selv er mann eller kvinne.

  Singles50 abonnement

  Etter du har gjennomgått registrering, så må du som nevnt velge et abonnement for å få tilgang til funksjonene hos Singles50. Hos datingsider er det generelt sett vanskelig å sette en pris på tjenestene, da en tross alt her kan finne sitt livs kjærlighet. Det beste rådet en kan ta er derimot å fortsatt sammenligne datingsider på pris, og i hvert fall holde seg innenfor planlagte summer.

  Singles 50 vil ikke være den rimeligste datingsiden der ute, men de ligger omtrent på gjennomsnittet for hva en kan forvente av en datingside, uavhengig av nisje. Samtidig kommer det også hos Singles 50 større rabatter for lengre abonnement, noe som er en trend hos datingsider. Her er det på det største en forskjell på 200 kr i måneden mellom det lengste og korteste alternativet.

  For dersom du registrerer deg for bare 3 måneder hos Singles50, så vil dette koste deg 499 kr i månedene. Prisforskjellen er derimot signifikant om du velger 12 måneder hos datingsiden, da du her får bruke siden til så lite som 299 kr i måneden. Et alternativ midt imellom er at du registrerer deg for 6 måneder, da dette vil koste deg 399 kr i måneden.

  Det er ikke godt gjort å bli klok på hvilket alternativ en skal velge. Uansett om du skulle velge et 12 måneders abonnement og finner kjærligheten på dag 1, så vil det derimot være verdt det. Selv om pris ikke er det viktigste, så bør det poengteres at prisen for 12 måneders medlemskap hos Singles 50 er rimelig bra per måned.

  Logo

  Singles50 i forhold til andre sider

  Eldre har fått en rekke alternative sider for nettdating gjennom årene. Singles50 er derimot på lag med 50PlusMatch ganske så alene om denne nisjen i Norge. 50PlusMatch minner mye om Singles50 for øvrig, men det er her mindre medlemmer og færre funksjoner å boltre seg i. Det er liten tvil om at 50PlusMatch er lillebror i dette tilfellet.

  Ønsker en å finne de som er over 50 år for dating på nett, så går det selvfølgelig også an å bruke andre datingsider utenfor nisjen. Match, EliteSingles, C-Date, og en rekke andre datingsider har naturligvis også individer over 50 år. Allikevel er den store ulempen her at en vil være nødt til å se gjennom et såpass stort utvalg av irrelevante profiler før en finner de aktuelle.

  Utforming profil

  Det beste tipset til deg som skal date på nett er å bruke god tid på profilen. Mange tenker at en skal bruke god tid på å søke seg gjennom de mange profilene på Singles50, men glemmer at det er like stor sannsynlighet for at drømmepartneren finner deg, som at du finner dem. Heldigvis gir Singles 50 flere gode muligheter for utforming av din brukerprofil.

  Blant disse er det kanskje ikke så overraskende mulig å lage en ganske så god biografi, noe også andre datingsider tilbyr. Skriv en fengende og passe lang tekst, samt last opp et bilde i høy oppløsning. Singles50 tilbyr virkelig god kvalitet her, noe du absolutt bør dra nytte av. Husk på å inkludere hele kroppen din, og for all del, smil på bildet ditt og vær positiv.

  Konklusjon

  Singles50 er en flott side for de single over 50 år. I Norge er siden kanskje den eneste som tilbyr et virkelig seriøst alternativ for nettdating til de eldre. Deres over 60,000 aktive medlemmer beviser deres evne til å tiltrekke seg en rekke brukere. Med en jevn fordeling av menn og kvinner over 50 år, så er mulighetene store for å finne kjærligheten her.

  Datingsider slik som Match, EliteSingles, og C-Date, byr muligens på flere medlemmer og flere funksjoner. Allikevel vil det viktigste for deg som skal date over 50 år at datingsiden og medlemmene der er tilpasset deg. Akkurat her treffer Singles 50 midt i blink for sin målgruppe.

  Logo
  Kommersielt samarbeid
  INNHOLDSFORTEGNELSE
  Logo