Annonsering

Datingsider.no er en nettportal som sammenlikner og vurderer ulike datingsider.

Som alle andre bedrifter er vi nødt til å dekke kostnadene ved å opprette siden, samt å generere profitt. Derfor mottar vi henvisningsgebyr når vi henviser en person fra vår side til en datingisde dersom vedkommende registrerer seg og/eller kjøper et abonnement.

Seniordating Anmeldelse

Kort fortalt

Seniordate er en av få norske datingsider som spesialierer seg på dating for eldre. Er du en person over 50 vil vi absolutt anbefale deg å teste ut Seniordate, da siden i mye større grad er målrettet mot eldre sammenlignet med andre sider som Møteplassen og Sukker. Alt i alt er Seniordate en god datingside for eldre

Fordeler
 • God chatfunksjon
 • Helnorsk datingside
 • Mange eldre medlemmer
 • Ulemper
 • Litt få medlemmer, selv om dette ligger i kortene for en senior datingside
 • Logo

  Introduksjon

  Seniordate er en datingtjeneste for voksne over 40 år. Tjenesten er levert av Social Garden AS, som har lang erfaring innen nettdating og driver i tillegg kristendate.no, turvenn.no og skeiv.no. Med over ti års erfaring vet man at man får en tjeneste av høy kvalitet hos Seniordate. I tillegg til dette vet man også at man kan være trygg, da siden forholder seg til norske lover og kundeservicen er på norsk.

  Vår erfaring er at det finnes flere useriøse aktører som har målgruppe 40+, men Seniordate er definitivt ikke en av disse. Dette er et flott sted å møte andre voksne mennesker. Ikke nødvendigvis bare for å finne en partner, men det er også et godt alternativ for å finne nye venner.

  Det er også i overkant av 5.000 aktive brukere på Seniordate, så det er ingen grunn til å være bekymret for mangel på folk. Men det at det er mange brukere betyr jo ikke nødvendigvis at det er en god tjeneste. Vi har derfor testet ut Seniordate, og skal i denne artikkelen fremlegge hva vi har funnet.

  Hjemmeside

  Det første man møter når man går inn på hjemmesiden er et lykkelig par og litt rask generell informasjon om tjenesten. Man ser også en oversikt over nye medlemmer og de som sist var innlogget. Hvis man blar litt nedover ser man også noen lykkehistorier fra mennesker som har funnet hverandre og hvor fornøyde de er med tjenesten.

  Selve designet på siden er veldig oversiktlig, og man kan enkelt navigere seg rundt dersom det er første gang man er inne på siden. Man får ikke tilgang til funksjoner som søk og skrive på forumet før man har laget en bruker, men straks man gjør dette er det masse å gjøre inne på siden.

  Det er som på alle datingsider en funksjon for å snakke med andre man synes er interessante, men i tillegg til dette opplever vi Seniordate som mye mer enn bare dette. Alt i alt er Seniordate et slags samfunn der man kan dele tanker og refleksjoner samtidig som man leter etter en partner. Det er et forum med temaer som politikk, litteratur, film, musikk, helse, mat og mye mer.

  Medlemmene har også mulighet til å skrive blogginnlegg. Denne funksjonen liker vi veldig godt, men det skal sies at man må være medlem for å skrive disse blogginnleggene.

  Registrering og priser

  Registreringen hos Seniordate er en enkel og morsom prosess. Først må man selvfølgelig fylle inn generell informasjon som navn, bosted og telefonnummer. Telefonnummeret er slik at man kan bekrefte at man ikke lager en falsk profil, noe som skaper sikkerhet hos tjenesten.

  Etter dette fyller man ut en slags personlighetstest hvor man rangerer interesser, og skriver litt om seg selv. Vi anbefaler at man bruker litt tid på dette og gjør det så detaljert som mulig. Vi anbefaler også at man legger til et profilbilde og et par ekstra bilder i galleriet sitt.

  Det er å merke at dette ikke er en gratis tjeneste, men man får veldig mye for pengene. Et medlemskap koster 49 kroner i måneden, noe som blir billigere dersom man binder seg opp for en lengre periode. Dette er en liten pris å betale for en slik tjeneste.

  Medlemsavtale

  Som nevnt er det en liten pris man betaler for tjenesten, men det er ingenting som står i liten skrift. Det er ingen bindingstid på tjenesten, så hvis man av en eller annen grunn ikke lenger ønske å være medlem, er dette ikke noe problem. Man er nødt til å ha et telefonnummer for å verifisere seg, men det er bare en positiv ting.

  Aldersgrensen for å bruke tjenesten er minimum 40 år, utover dette gjelder vanlige lover og regler. Dette er ting som for eksempel at man ikke kan bruke nettsiden for spam eller publisere pornografisk innhold.

  Konklusjon

  Seniordate er et flott alternativ dersom man er over 40 år. Det er over 5.000 medlemmer, og tjenesten er levert av en leverandør som har lang erfaring. I tillegg til at man kan møte potensielle partnere, er det også et fint sted for å møte venner, dele tanker i forumet og skrive blogginnlegg. Informasjonen om hver bruker er veldig detaljert, så det er også enkelt å finne potensielle matcher som passer for deg. Alt i alt anbefaler vi denne tjenesten dersom du er over 40 år.

  Kommersielt samarbeid
  INNHOLDSFORTEGNELSE
  Logo