Annonsering

Datingsider.no er en nettportal som sammenlikner og vurderer ulike datingsider.

Som alle andre bedrifter er vi nødt til å dekke kostnadene ved å opprette siden, samt å generere profitt. Derfor mottar vi henvisningsgebyr når vi henviser en person fra vår side til en datingisde dersom vedkommende registrerer seg og/eller kjøper et abonnement.

Perspektiver og overtenking

For å kunne slå seg til ro med en partner, er det viktig at man først slår seg til ro med seg selv. Dette høres kanskje åpenbart ut, men mange sliter med dette. I samfunnet vi lever i er det mye press fra alle kanter, og det kan være lett å føle at man ikke strekker til. Som regel handler dette om noe mer dyptliggende som ikke alltid er like lett å forstå.

Morten Hake har jobbet som profesjonell dating-coach siden 2007, og forklarer at det vanligste problemet til hans klienter er overtenking. Dette kan føre til at en situasjon som føles bra ut der og da kan bli noe som gir en angst senere. For å bli kvitt denne tvilen og overtenkingen er det viktig å finne ut hvorfor man overtenker. I bunn og grunn handler dette ofte om perspektiver man har om hvordan verden er. Disse perspektivene fungerer som en forsvarsmekanisme, men gjør ikke noe annet enn skade.

1-1 coaching

Hvis man har problemer med for eksempel selvtillit eller overtenking kan det være lurt å snakke med en profesjonell. Morten Hake tilbyr 1-1 coaching for personer som trenger hjelp med å øke selvtilliten og endre negative perspektiver. Han har siden 2007 jobbet som profesjonell dating-coach, og hadde tidligere et av verdens største seminarer for dating-hjelp. Han tilbyr konsultasjoner over nett, så du kan få hjelp uansett hvor du befinner deg.

Hvordan overvinne overtenkinge

Overtenking er noe som er festet fast i hjernen, og mange kan knytte denne vanen til sin identitet. Det kan ta tid å endre tankemønstre, men hvis man er dedikert er det ikke så vanskelig som man kanskje skulle tro. Overtenking er ikke noe man gjør bevisst, men det føles mer ut som tankene bare blir puttet inn i hodet ditt. Men selv om det føles ut som man ikke har kontroll, er det faktisk mulig å endre dette.

Det første steget er å finne det underliggende svaret, altså årsaken til hvorfor man overtenker. Dette er veldig vanskelig å gjøre alene, så det kan være lurt med profesjonell hjelp. Når man har gjort dette kan man begynne å forstå når, hvordan og hvorfor disse tankene dukker opp. Etter at man har “trent” tankene til å endre seg, vil man være kvitt problemet for godt.

Hva en coach kan gjøre for deg

Alle mennesker er forskjellige, og det er derfor ikke noe fasitsvar på hva som fungerer for å bedre selvtilliten og fjerne negative tanker. Morten Hake skreddersyr løsninger som passer for hver enkelt klient for et best mulig resultat. Selv om hovedfokuset er å hjelpe mennesker med dating, er det som regel noe underliggende som hindrer en på denne fronten. Det er derfor dette ofte blir lagt vekt på når man skal finne en fremgangsmåte. Det er ofte en selv som står i veien for et bedre liv, men med litt hjelp er det utrolig hva man kan få til.

Kommersielt samarbeid
INNHOLDSFORTEGNELSE