Om Datingsider.no

Datingsider.no er en nettside som sammenligner forskjellige datingsider. Vårt formål er å gjøre det enkelt for single mennesker i Norge å finne den beste nettdatingleverandøren.

Det eksisterer i dag ekstremt mange forskjellige nettdatingleverandører, hvilket gjør det vanskelig for forbrukeren og velge en nettdatingside. Derfor ønsker vi å presentere de datingsidene vi mener er best.

Fordelen i dag er at alle datingsidene har gratis registrering. Dette innebærer at det ikke koster noenting å registrere seg og se hva datingsiden har og tilby. På denne måten kan du få et visst inntrykk før du betaler noe.

Hos de fleste nettdatingsidene må du betale noe for å få alle fordeler, men dette er som oftest ikke så mye.

Når vi vurderer en datingside er det mange faktorer vi ser etter. Blant annet ser vi på antall registrerte brukere i hvert enkelt land. Dette er nødvendigvis svært viktig, da det er mer å velge mellom.

Videre ser vi på brukervennlighet og hvor enkelt det er å komme i kontakt med andre. Mange nettdatingsider har også spesielle algoritmer, og i så fall vurderer vi disse også.

Enkelte datingsider er kjent for å opprette falske kontoer for at utvalget ser bedre ut. Får vi mistanke om dette er dette et stort minus for datingtilbyderen.

For å drive nettstedet og gå noe i profitt mottar vi et henvisningshonorar i det en bruker som kommer fra vår side registrerer seg og/eller kjøper et abonnoment. Dette kan påvirke rekkefølgen av hvordan vi plasserer sidene på rankingen, men er sjelden avgjørende.

Vi håper du får nytte av denne siden. Dersom du har spørsmål eller lurer på noe er det bare å ta kontakt med oss.

Vennlig hilsen,
Redaksjonen.