Annonsering

Datingsider.no er en nettportal som sammenlikner og vurderer ulike datingsider.

Som alle andre bedrifter er vi nødt til å dekke kostnadene ved å opprette siden, samt å generere profitt. Derfor mottar vi henvisningsgebyr når vi henviser en person fra vår side til en datingisde dersom vedkommende registrerer seg og/eller kjøper et abonnement.

Nettdating.no Anmeldelse

Kort fortalt

Nettdating er en side for deg som ønsker å finne kjærligheten eller nye vennskap. Dette er en god datingsite for den generelle befolkningen. Tjenesten er enkel å bruke og man får mye verdi for pengene.

Fordeler
 • Relativt billig
 • Helnorsk tjeneste
 • En rekke gode funksjoner
 • Ulemper
 • Litt få brukere
 • Logo

  Introduksjon

  Hovedmenyen på Nettdating

  NettDating.no er en side for single som ønsker å møte single på nettet. Det står i beskrivelsen at dette kan være både for å treffe kjærligheten, men også lage vennskap. Tjenesten er levert av Social Garden AS, så man kan være sikker på at de leverer en god tjeneste. Social Garden har mange års erfaring, og er en norsk aktør. Dette vil si at man får tilgang til en tjeneste som baserer seg på norske lover, i tillegg til at man får norsk kundeservice.

  NettDating har per dags dato omlag 7000 registrerte medlemmer, så det er mange potensielle partnere å søke blant på denne siden. Vi har testet ut tjenesten for å se på kvaliteten i forhold til de største aktørene.

  Registrering

  Registrering på Nettdating

  Registreringen er en ganske standard prosess. Man fyller inn personlig informasjon som navn, bosted og alder. Etter dette tar man en slags personlighetstest hvor man svarer på spørsmål om interesser og mer detaljert informasjon om seg selv.

  Vi anbefaler definitivt at man setter av litt tid til registreringen, slik at man får gjort det ordentlig. Dette vil hjelpe andre brukere som er interessert i å kontakte deg med å få ordentlig informasjon først. Vi anbefaler også at man legger til et profilbilde man selv er fornøyd med, i tillegg til noen flere bilder i sitt personlige galleri.

  Priser og medlemsavtale

  I motsetning til mange andre sider har NettDating kun en type medlemskap. Medlemskapet koster 49 kroner i måneden, og dette gir tilgang til en rekke funksjoner. Funksjonene som vi liker spesielt godt er blant annet at man kan se hvem som har besøkt din profil, bildevisning av brukere utifra egne søkekriterier og at man kan chatte privat med alle.

  Det er ingen bindingstid på medlemskapet, og man er nødt til å bekrefte medlemskapet med et telefonnummer. Dette gjør at det ikke er falske brukere på NettDating. Aldersgrensen er 15 år, og utover dette gjelder normale lover og regler.

  Konklusjon

  NettDating.no er et fint alternativ dersom man ønsker en norsk tjeneste som ikke er altfor dyr. Grunnen til at det i beskrivelsen ikke kun står at det er for folk som søker kjærligheten, er fordi siden på mange måter er som et samfunn. Dette ser vi på som et stort pluss, da noe av presset rundt det å flørte forsvinner.

  Kommersielt samarbeid
  INNHOLDSFORTEGNELSE
  Logo