Annonsering

Datingsider.no er en nettportal som sammenlikner og vurderer ulike datingsider.

Som alle andre bedrifter er vi nødt til å dekke kostnadene ved å opprette siden, samt å generere profitt. Derfor mottar vi henvisningsgebyr når vi henviser en person fra vår side til en datingisde dersom vedkommende registrerer seg og/eller kjøper et abonnement.

Finn kjærligheten med nettdating

Nettdating har over de senere årene blitt ekstremt populært. Der en bare for noen tiår siden hadde normer for akkurat hvordan en skulle møte den rette, så har dating på nett i dag endret synet til folk flest. Det som tidligere var noe tabu er i dag et konsept majoriteten av single nordmenn aksepterer og deltar i.

I denne artikkelen vil vi først og fremst hjelpe deg med å komme i gang med nettdating. Deretter vil vi anbefale deg de beste datingsidene på nett, før vi forklarer hvorfor du bør begynne med nettdating. Vi vil dessuten diskutere hvordan du unngår et par feller ved online dating. Les videre slik at du får den beste opplevelsen med ditt eventyr!

Slik kommer du i gang med nettdating

Uansett hvilken datingside du skulle velge å benytte deg av, så er det helt essensielt at du følger et par retningslinjer for hvordan du skal date på nett. Om du skal lykkes med et nettreff, så må du blant annet sørge for at dine bilder og ikke minst din bio holder en høy standard.

Det viktigste ved dine bilder er at disse er klare og viser deg fra din beste side. Sørg for å stelle deg, og ikke minst finn dine beste klær for bildet. Et godt tips kan være å ha et direkte bilde av ditt ansikt som profilbilde, der du smiler bredt, mens du supplerer albumet ditt med bilder der du opplever ting.

Videre er du også nødt til å fylle ut din bio. Der det å fylle den ut er et absolutt minimum, så bør du også helst ha en interessant og gripende tekst. Kanskje kan det være et godt råd å se på andre gode bioer for inspirasjon, eller til og med spørre en venn om hjelp til å skrive denne med deg.

De beste datingsidene på nett

I Norge finnes ufattelig mange datingsider. Vi har nedenfor gått gjennom et bredt spenn av gode datingsider som passer diverse formål. Dermed kan du finne en side for flørting på nett som passer din målgruppe, slik at du kan velge ut ifra behovet du faktisk har selv.

EliteSingles

EliteSingles er en av de beste tjenestene for dating på nett. Med totalt over 30 millioner medlemmer verden over, derav litt over 120,000 i Norge, så er dette blant de aller største dating tjenestene. Hovedfokuset her er på individer som innehar høy utdanning, og da gjerne er over 28 år.

Søker du flørting på nett, så vil EliteSingles raskt gi deg kontakt forslag. Du skal bare gjennom registrering, og deretter en personlighetstest på rundt 30 minutter. Algoritmen vil deretter behandle resultatene fra testen, for deretter å gi deg foreslåtte profiler å kontakte.

Skulle du her finne en interessant person som du ønsker å se hvordan kjemien fungerer med, så vil du først måtte oppgradere til et Premium medlemskap. Denne rimelige oppgraderingen vil gi deg muligheten til å sende så mange meldinger som du måtte ønske til akkurat hvem du vil.

Logo
Vår vurdering:

Match

Match er nok en internasjonal datingside, og denne tjenesten har totalt over 20 millioner medlemmer verden over. I Norge alene er det over 300,000 medlemmer, noe som gjør Match til en av de beste alternativene for flørting på nett. Her er rett og slett sjansene store for å møte den riktige.

Tjenesten kjennetegnes som en meget generell datingside, og den passer i grunn for de fleste. Personlighetstesten du tar vil her ta seg av å finne frem til riktige matcher for deg, gjennom Match sine avanserte algoritmer. Denne har blitt perfeksjonert over årene.

Du kan velge mellom å følge algoritmens råd, eller å søke gjennom medlemmer på egenhånd. Skal du kontakte andre medlemmer må du derimot uansett investere i et oppgradert medlemskap – dette er derimot en investering du neppe vil angre!

Logo
Vår vurdering:

Singles50

Singles50 er en side for dating på nett som passer best for folk rundt 50 år, så vel som seniorer. Dette er datingtjenesten sin nisje, slik at de litt over 60,000 medlemmene hos Singles50 befinner seg innenfor akkurat denne aldersgruppen.

Det er verdt å bemerke seg at Singles50 innen nettdating fremstår som en av de aller mest seriøse tjenestene. Blant annet fremviser deres grundige personlighetstest, som tar deg ca 15 minutter etter fullført registrering, at datingsiden virkelig tar dine sjanser for å møte den rette på alvor.

Alt opp til dette punktet er gratis, og du kan til og med sende en gratis melding til de du liker på siden. Ønsker du derimot å se svarene fra brukere du sender meldinger til, så vil du her være nødt til oppgradere til et Premium medlemskap. Dette er derimot utvilsomt verdt det om du er over 50 og søker et nettreff.

Logo
Vår vurdering:

Academic Singles – god generell datingside

Academic Singles er, i tillegg til EliteSingles, altså en tjeneste som sikter seg inn på individer med høyere utdanning. Allikevel må Academic Singles sies å være noe mer generell i sin form, og den minner derfor også litt om Match. Uansett er det her totalt 100,000 aktive medlemmer klare for å møte nettopp deg.

Som de fleste andre tjenester innen online dating, så byr Academic Singles på en personlighetstest som følger etter registreringen. Denne testen er helt gratis, tar rundt 15 minutter, og er grunnlaget for de kontakt forslagene som du senere vil få på siden.

Ønsker du å kontakte disse individene, som forøvrig er skreddersydde valg for deg, så skal du bare enkelt og greit oppgradere medlemskapet. Dette er noe du mest sannsynlig vil ende opp med å gjøre, ofte bare ut av nysgjerrighet for å høre fra de mange gode matchene du nå har!

Logo
Vår vurdering:

Tinder

Tinder er utvilsomt den mest populære datingappen i Norge, og da spesielt blant unge. Leter du etter et lettbeint alternativ til flørting på nett, så er Tinder perfekt for deg. Tjenesten kan virke noe overfladisk til tider, men til gjengjeld er den brukervennlig og lett tilgjengelig på mobilen.

Appen har ingen personlighetstest, og i stedet vil du kunne få opp alternative dater i nærområdet, da basert på din GPS posisjon. Innad i appen kan du sveipe til høyre og venstre, da avhengig av om du liker personen eller ei. Datingappen er meget god, men det kan være vanskelig å matche med andre.

Skal du få det meste ut av Tinder, så lønner det seg å oppgradere appen ved å kjøpe enkelte funksjoner. Uansett er dog appen verdt et forsøk på online dating, først og fremst da den er gratis og ikke minst har en stor følgerskare med mange unge medlemmer her til lands.

Logo
Vår vurdering:

Victoria Milan

Mange gifte er ulykkelige og søker en affære gjennom nettdating. Victoria Milan er her det perfekte alternativet hva gjelder dating for gifte, da de er en diskret tjeneste med gode muligheter for å holde et potensielt forhold til en annen person skjult fra din ektefelle.

Inkludert med denne tjenesten er nemlig blant annet funksjoner som sikrer din anonymitet til et visst punkt. Du kan blant annet gjennom verktøy på siden gjøre dine bilder uskarpe for andre brukere. Dessuten gir Victoria Milan deg hjelpeartikler knyttet til det å holde en affære skjult fra din ektefelle.

Gjennom en test som baserer seg på å finne både din personlighet og dine seksuelle preferanser, så matcher Victoria Milan deg opp mot passende kandidater. Deretter vil du være nødt til å oppgradere ditt medlemskap for å kontakte disse personene, noe som absolutt er verdt det!

Logo
Vår vurdering:

C-date – god casual datingside

C-Date er nok en side for online dating som er kjent for å være et godt alternativ for gifte som ønsker å date. Det er derimot her ikke et spesifikt fokus på dette, men heller på så kalt Casual Dating, noe navnet deres står for. På godt norsk kalles dette for uforpliktet dating.

Tjenesten går rett på sak og spør sine brukere om deres seksuelle preferanser for å avdekke andre brukere de potensielt kan matche med. Selv om bildene til dine kontakt forslag kun kan sees ved forespørsler, så får du altså tilgang til matcher som passer deg for uforpliktende dating.

C-Date sitt fulle produkt er gratis for kvinner, mens dersom du er mann må du oppgradere ditt medlemskap. Dette er derimot positivt, da det er med på å gi C-Date en av de beste kjønnsbalansene innenfor nettdating. For deg som mann er utvilsomt et Premium medlemskap verdt det her.

Logo
Vår vurdering:

Hvorfor begynne med nettdating?

Den tradisjonelle måten å møte andre mennesker for dating på er i ferd med å nesten forsvinne helt. Folk flest opplever hektiske hverdager, og det er ikke mange som tror på det at deres livs kjærlighet nødvendigvis befinner seg rett foran nesa på dem, eller i samme by engang!

Nettopp derfor ble nettdating så populært med årene, og i dag hvor alle er på nett, og majoriteten av single ser til online dating for sitt neste forhold, så er dine sjanser for å finne den rette styrket. Du har tross alt et så mye bredere register av alternative dater, slik at du fort kan møte den rette.

Det er heller ikke lenger slik at kun de aller mest desperate tyr til nettdating. I dag er alle typer mennesker involvert i dating på nett, slik at du finner yngre, eldre, heterofile, homofile, attraktive, gifte, turinteresserte, og mange flere typer mennesker innenfor spesifikke målgrupper.

Det er ikke lenger tabu å forsøke å finne kjærligheten på nett, og dersom du igangsetter denne prosessen, så er sjansene store for at du finner en passende person med akkurat samme innstilling som deg. Ikke la frykten for å date online stoppe deg i hvert fall, for din livs partner sitter kanskje med akkurat samme tankegang i dette øyeblikk!

Feller å unngå ved online dating

Tross at du skal nyte online dating fullt ut, så er det et par feller du skal se opp for ved flørting på nett. Det er nemlig fort gjort å la seg rive med, og selv om du ikke skal være altfor skeptisk, da det ødelegger litt av opplevelsen, så er det lov å fremvise en sunn fornuft i møte med andre personer på nett.

Blant annet bør du forsikre deg om at personene du snakker med er ekte, gjennom for eksempel et Google søk på deres navn. Det er også helt essensielt at du aldri oppgir personlig informasjon eller betaling, da det kan være svindlere du snakker med. Sist men ikke minst bør du sette en regel for å møtes i offentligheten ved første møte.

Selv om det finnes et par feller ved dating på nett, så er som nevnt altså nok å bruke sunn fornuft her. De aller fleste har en god opplevelse, og du skal heller ikke være på tå hev hele tiden. Så lenge du setter opp i det minste en liten ”mur” mot ting som er for godt til å være sant, så vil du garantert ha det gøy med nettreff!

Oppsummering

Oppgaven med å finne kjærligheten er ingen enkel oppgave. Allikevel har nettdating kommet inn som et seriøst og godt alternativ. Der dette tidligere var noe som var tabu, og rett og slett noe folk fryktet å inngå på grunn av sitt eget image, så er det i dag muligens den aller mest populære og beste kanalen for å møte ditt livs kjærlighet.

Dating på nett åpner nemlig opp muligheten for å sile ut uaktuelle kandidater gjennom personlighetstester og algoritmer, men det åpner også opp et enormt geografisk spenn, slik at du kan date nordmenn over hele landet. Med en rekke forskjellige datingsider tilgjengelig, så har du som søker flørting på nett mye å glede deg til!

Det er virkelig verdt det å investere god tid i online dating. Spesielt viktig er det at du bruker god tid på både bilder og tekst i bioen til din profil. Det er tross alt her andre brukere får det initielle inntrykket av deg som person. Dessuten er et godt tips å bruke sunn fornuft, slik at du ikke blir lurt.

Nettdating er kanskje vår generasjons beste nyhet for kjærligheten, for hvem ønsker vel ikke å finne den rette? Mulighetene er mange der ute, og du kan begi deg ut på et spennende eventyr med online dating i dag!

Kommersielt samarbeid
INNHOLDSFORTEGNELSE