Annonsering

Datingsider.no er en nettportal som sammenlikner og vurderer ulike datingsider.

Som alle andre bedrifter er vi nødt til å dekke kostnadene ved å opprette siden, samt å generere profitt. Derfor mottar vi henvisningsgebyr når vi henviser en person fra vår side til en datingisde dersom vedkommende registrerer seg og/eller kjøper et abonnement.

Møteplassen for voksne

Mens en blir eldre, så kan det å møte nye mennesker fort bli rimelig tøft. Der en i de yngre årene møtte nye mennesker hele tiden, så er en rett og slett sjeldent aktiv nok til å gjøre dette i sine eldre dager. Det er tross alt ikke som i gamle dager der en møtte nye medstudenter, startet i en ny jobb, eller ble med i en ny organisasjon.

For de godt voksne er det rett og slett vanskelig å møte nye mennesker i det daglige. Spesielt dersom en enda ikke har slått seg ned med en partner, eller kanskje har blitt skilt, så kan det være veldig tøft å være voksen og singel av denne grunn. Mest sannsynlig har samtlige av dine venner og familie slått seg ned, og du står frem som den store elefanten i rommet når emnet dating kommer opp.

Kanskje har du til og med forsøkt deg på dating for å finne den rette opptil flere ganger. Det å trå ut av komfortsonen og besøke en bar på en helgekveld er derimot ikke enkelt. De færreste ønsker å gå opp til en totalt fremmed og initiere en samtale for å se om personen kan være en match – til det er folk rett og slett altfor redd for å få et nei. Heldigvis finnes det derimot et godt alternativ!

Datingsider på nett kan hjelpe deg

Den beste møteplassen for voksne som er på utkikk etter dating er nemlig datingsider. Disse lar voksne fra hele Norge, og i enkelte tilfeller hele verden, koble seg opp mot hverandre. Her kan du potensielt møte nesten et ubegrenset antall mennesker. Det vill si – de fleste datingsider har så mange forskjellige medlemmer at du ikke får tid til å se gjennom alle sammen.

Det er heldigvis slik at datingsidene har algoritmer som matcher deg opp mot potensielle kandidater. Selv om du kanskje ikke tror på vitenskapen innenfor dating, så kan disse i hvert fall luke ut uaktuelle alternativer. Om du for eksempel er allergisk mot hund, eller ikke kan fordra personer som røyker, så vil datingsiden ta seg av å ekskludere personer med disse egenskapene.

Men algoritmene vil også operere på et mye dypere nivå, da rent personlighetsmessig. På denne måten er sjansen stor for at du matches opp mot noen som passer deg godt. Dessuten bør det nevnes at datingsider i dag er innenfor spesifikke nisjer. En av disse nisjene er da for godt voksne, selv om også de generelle sidene har mange medlemmer som er godt voksne.

Det er liten tvil om at den beste møteplassen for voksne med intensjoner om å finne en partner er på nett. Nedenfor har vi listet det vi mener er de beste datingsidene for å finne en partner du kan dele resten av livet med!

Singles50

Slik navnet indikerer, så er Singles50 en datingside som sikter seg inn på de single rundt 50. Dette er dermed den ultimate møteplassen for voksne som søker andre partnere i denne alderen. Faktisk er det her hele 60,000 medlemmer bare i Norge, slik at du har et bredt spenn av potensielle dater, selv om du altså innskrenker valgmulighetene basert på alder.

Fordelen med Singles50 er at siden er kjent for å ha meget seriøse medlemmer. Det vil si at dette er en side som tar sikte på å bringe sammen voksne som har en intensjon om seriøse forhold fremfor kortvarige flørter. Dette synes spesielt av deres suksesshistorier, der blant annet mange av deres tidligere medlemmer har funnet sitt livs kjærlighet gjennom siden.

Registreringen hos Singles50 er rask, og her skal du kun fylle inn et meget kort skjema med informasjon om navn, e-post, og annen personlig informasjon. På dette tidspunktet kribler det nok godt i magen, men her skal du først gjennom en personlighetstest for å matche deg bedre opp mot andre. Som nevnt tidligere er disse altså også egnet for å luke ut uaktuelle alternativer.

Singles50 har en personlighetstest som totalt baserer seg på 34 spørsmål. Denne vil ikke ta deg mer enn 15 minutter å gjennomføre, og dette vil kanskje være dine mest verdifulle 15 minutter noensinne. Så lenge du svarer godt og ærlig på samtlige spørsmål, så vil Singles50 matche deg med de personene deres algoritme mener er best for deg.

Om du ser noen du liker blant disse alternativene, så kan du få sende en gratis melding til disse med ditt ordinære medlemskap. Allikevel, om du skal kunne få se meldingen som blir sendt i retur, så er du nødt til å oppgradere til et Premium abonnement. Du får derimot se ganske så mye med gratis abonnementet, slik at en oppgradering definitivt vil være fristende her!

Logo
Vår vurdering:

EliteSingles

EliteSingles står frem som den andre møteplassen for voksne som en simpelthen ikke kan komme foruten. Denne datingsiden er meget godt etablert med over 30 millioner medlemmer globalt. Ønsker du å date innad i Norge, så er det her over 120,000 aktive medlemmer, hvorav omtrent 25% befinner seg i aldersgruppen over 45 år.

Bakgrunnen for navnet EliteSingles er at denne datingsiden, og dens medlemmer forøvrig, verdsetter høy utdanning. Her finnes det en rekke akademikere, slik at om utdanning er noe du søker i din fremtidige partner, så er EliteSingles den perfekte siden for deg å starte letejakten. Kort og godt finner du i grunn mange suksessfulle mennesker her.

Registreringsprosessen foregår relativt raskt, med innfylling av helt ordinær kontaktinformasjon, før du sendes videre til EliteSingles sin utfyllende personlighetstest. Denne testen vil være med på å trigge algoritmen som EliteSingles bruker, slik at du kan matches opp mot dine eventuelle partnere på siden.

EliteSingles har en av de mest omfattende personlighetstestene i markedet. Tross at denne tar hele 30 minutter, så er dette kanskje den best brukte halvtimen i ditt liv om du svarer grundig på spørsmålene. Algoritmen til EliteSingles baserer seg nemlig på dine svar, og denne er styrket av tidligere matcher mellom tusenvis av medlemmer som til og med har giftet seg!

Etter personlighetstesten vil EliteSingles vise deg passende alternativer for deg å kontakte. Skal du kontakte dem må du derimot oppgradere ditt medlemskap, noe som absolutt er verdt det. Du kan forøvrig også velge å trosse algoritmene om ønskelig, og dermed bare tråle gjennom diverse profiler på datingsiden. Uansett er denne møteplassen for voksne et flott sted å lete etter din livspartner på!

Logo
Vår vurdering:

Match

Til motsetning av de to ovennevnte, så er Match en helt generell datingside. Det trenger derimot ikke å være noe galt med dette i det hele tatt, da Match har minst like mange medlemmer som er over fylte 50 år som de to forenevnte. På verdensbasis har tjenesten over 20 millioner medlemmer, mens det i Norge er 300,000 – noe som gjør Match til en av de største datingtjenestene her til lands!

Match lar deg date både innad i Norge, og ikke minst internasjonalt, alt etter hva du måtte ønske. For å få tilgang til å se samtlige profiler, så skal du bare gå gjennom en ekspedert registreringsprosess, før du vil bli bedt om å gå gjennom Match sin egen personlighetstest. Det er denne testen som er grunnlaget for din opplevelse med tjenesten.

Denne testen, som tar omtrent 20 minutter, matcher deg nemlig opp mot potensielle partnere hos Match. Testen er helomfattende, men den er absolutt verdt å investere tid i for å finne din perfekte match! Algoritmen er her dessuten styrket av millioner av matcher mellom dating profiler i tidligere tilfeller.

Om du ser en interessant match for deg som person, så kan du oppgradere ditt medlemskap og sende en melding. Match er den optimale møteplassen for voksne da denne tjenesten gir deg et helt massivt utvalg av profiler. På denne måten øker du dine sjanser betraktelig for å finne den rette personen for deg!

Logo
Vår vurdering:

Academic Singles

I likhet med EliteSingles, så har Academic Singles som formål å koble sammen mennesker med akademisk bakgrunn. Her er det dessuten slik at en majoritet av medlemmene befinner seg i gruppen mellom 40 og 60 år, slik at denne datingsiden også er ypperlig for at voksne skal kunne møtes.

Selv om Academic Singles med sine 100,000 medlemmer kanskje ikke har like mange aktive medlemmer som andre datingsider, så er det rett og slett kvalitet over kvantitet her. Det kan være viktig for deg, slik at du slipper å sile deg gjennom tusenvis av profiler for å finne frem til den rette målgruppen.

Academic Singles byr dessuten på en grundig personlighetstest etter en rask registrering. Testen tar her omtrent 15 minutter å svare på, og etter du er ferdig vil Academic Singles gi deg kontakt forslag. Disse vil altså da være kandidater som tjenesten mener vil passe for deg basert på dine resultater på testen i henhold til algoritmen.

Alt opp til dette punktet er gratis å bruke, og du kan fortsette som gratis bruker om ønskelig. Skal du derimot komme i kontakt med andre profiler hos Academic Singles, så er du nødt til å oppgradere ditt medlemskap. Dette er derimot absolutt verdt det, da siden har en rekke seriøse profiler – hvor en av disse tross alt kan være den rette for deg!

Besøk siden

Gratis registrering

Be2

Be2 utmerker seg som en av de største datingtjenestene i markedet. Tross at omtrent bare 20% av medlemmene befinner seg i aldersgruppen over 50 år, så er antallet godt voksne her meget stort da tjenesten har over 330,000 medlemmer i Norge. På verdensbasis er dette tallet på 26 millioner, noe som poengterer deres sterke posisjon innen dating bransjen.

Videre er Be2 møteplassen for voksne som søker et seriøst forhold. Dette understrekes av deres grundige personlighetstest som du vil igangsette etter registreringen. Denne testen spør deg viktige spørsmål om din personlighet, og etter du har brukt omtrent 15 minutter på denne testen, så vil Be2 gi deg alternative kontakt forslag.

I tillegg til personlighetstesten, så vil Be2 også la deg fylle ut din profil med interesser, så vel som svare på tre ekstra spørsmål. Disse er knyttet til familie og livssituasjon. Samtlige spørsmål hos Be2 er grundige og gode, slik at dine sjanser for å matches med den rette økes betraktelig.

Som et resultat vil dine kontakt forslag mest sannsynlig friste deg til å sende gratismeldingen som Be2 gir deg. Skal du derimot få se svaret på denne meldingen, som du helt sikkert vil være spent på, så er det virkelig verdt det å oppgradere ditt medlemskap!

Logo
Vår vurdering:

50PlusMatch

50PlusMatch er møteplassen for voksne over 50 år som leter etter et seriøst og langvarig forhold. Det er ingen blokade mot de under 50, men majoriteten av medlemmer her befinner seg i aldersgruppen rundt 50 år. På denne måten kan du finne godt voksne partnere på denne datingsiden.

Denne tjenesten har et lite utvalg på 25,000 aktive medlemmer, men dette er riktignok også spisset inn slik at du selv slipper å luke ut yngre kandidater. Faktisk er 50PlusMatch så spisset inn på eldre, at du her ikke engang trenger å gjennomgå en personlighetstest. I stedet velger 50PlusMatch å be deg om å fylle ut din profil grundig, slik at du kan matches opp mot den rette på denne måten i stedet.

Det er gratis hos 50PlusMatch å både registrere seg, lage sin profil, og til og med delta på et offentlig chatteområde. Ønsker du derimot å sende og motta meldinger, eller se hvem som har besøkt din profil, så kan du ganske så rimelig oppgradere ditt medlemskap hos 50PlusMatch for å kunne tilegne deg disse funksjonene.

Logo
Vår vurdering:

Oppsummering

Dating for voksne, enten en aldri har hatt et seriøst forhold eller muligens på den andre siden av bordet vært gift tidligere og hatt barn, er ikke alltid like enkelt. Nettdating fremstår derimot som en ultimate møteplassen for voksne som søker en partner å dele sitt liv med.

Det finnes i dag diverse datingtjenester på nett som fremmer dating for voksne. Enten de er spisset inn mot denne målgruppen, eller rett og slett bare er en massiv, generell datingside med mange eldre medlemmer også, så øker du dine sjanser for å finne en livspartner betraktelig ved å registrere deg ved en av disse sidene!

Kommersielt samarbeid
INNHOLDSFORTEGNELSE