De beste datingappene i Norge

I den hektiske hverdagen er det mye som endrer seg i samfunnet, og dating er en av disse aspektene. Det har seg nemlig sånn at minst like mange velger å date gjennom apper som de som møter den rette i person! Dating apper er simpelthen meget praktiske, i den grad at du kan date noen enten du sitter på sofaen, eller er på farten.

Det finnes derimot ufattelig mange valgalternativer blant disse tjenestene, og det kan være vanskelig å navigere seg gjennom disse. Vi har i denne artikkelen gjennomgått de beste dating appene i Norge for å gjøre valget enklere for deg. Kanskje skal du finne den rette for deg gjennom en dating app?

EliteSingles

EliteSingles er en perfekt dating app for deg som er lei av håpløse dater. Dette er nemlig en side som setter høy utdanning og suksessfulle mennesker i sentrum. Tjenesten har i dag over 30 millioner medlemmer på verdensbasis, hvorav 120,000 er aktive i Norge. Det er med andre nok av medlemmer å kontakte her, både nasjonalt og internasjonalt.

Siden er altså fokusert på høyt utdannede akademikere, men det er også en tjeneste som verdsetter seriøs dating høyt. Om dette høres interessant ut for deg, så kan du i deres app gjennomgå en rask registreringsprosess, før du skal fylle ut deres omfattende personlighetstest.

EliteSingles sin personlighetstest varer i 30 minutter, noe som er blant de lengste i markedet. Allikevel er denne tiden verdt det, i all den grad at dette øker sjansene dine for å matche med best mulige kontakter på siden. Algoritmen til EliteSingles vil nemlig gi deg diverse kontakt forslag etter du har fullført deres test.

Påfølgende kontakt forslagene, så vil du ha muligheten til å chatte med andre medlemmer om du oppgraderer ditt medlemskap. Med den store databasen av brukere som EliteSingles har, så er dette utvilsomt en investering som vil være verdt det!

Gratis registrering

Match

Med over 300,000 medlemmer i Norge, så er Match utvilsomt en av de best kjente dating appene i Norge. Tjenesten har dessuten over 20 millioner aktive medlemmer på verdensbasis, slik at du får et rimelig bredt utvalg med individer du kan matches opp mot i denne appen.

Så snart du har gjennomgått registreringen hos Match vil du videresendes direkte til deres personlighetstest. Siden tjenesten deres har hatt millioner av tidligere brukere, så merkes det at personlighetstesten, som her tar omtrent 20 minutter, virkelig er finpusset.

Svarene dine er forøvrig meget viktige her, i den grad at det er disse som kobles opp mot algoritmen. Svarer du godt og ærlig på spørsmålene i testen, så tilsier vitenskapen bak Match sine mange tidligere suksesshistorier at du bør få opp kontakt forslag som vil være meget gunstige for deg.

Ønsker du å nå ut til ett av disse medlemmene gjennom chatten, så påkrever Match at du oppgraderer ditt medlemskap. Denne rimelige appen er derimot absolutt verdt å investere i, slik at de aller fleste velger å gjøre dette etter gratis nedlasting, registrering, og personlighetstest.

Gratis registrering

Tinder

Når de fleste hører frasen “beste dating appene i Norge”, så er det fort gjort å hoppe til et alternativ som Tinder. Selv om dette utvilsomt er en god dating app fortsatt, så har den derimot støtt på et par problemer over årene. Blant annet har den blitt noe overfladisk, og enkelte brukere søker kun følgere til Snapchat og Instagram.

Allikevel er fortsatt tjenesten helt gratis for det meste, selv om det selvfølgelig også her lønner seg å oppgradere til et betalt medlemskap, eller betale for enkelte funksjoner. Du kan derimot sveipe frem og tilbake, så vel som matche med et tilnærmet uendelig antall alternativer.

Tinder er kanskje nettopp best kjent for sveipingen. Dette er på mange måter brukervennlig og en lett måte å finne personer på, men også rimelig overfladisk i lengden. Det samme kan sies om bioen til brukerne, som her ofte er meget kort og uten spesiell dybde.

Allikevel bør det poengteres at Tinder er en meget god dating app. Først og fremst kan du få mye ut av den gratis versjonen som tilbys, og ikke minst har appen et stort antall brukere som du kan koble deg selv opp mot.

Gratis registrering

Singles50

Singles50 har som mål å hjelpe de rundt 50 år med å finne kjærligheten. I deres dating app kan du møte på hele 60,000 aktive medlemmer i denne aldersgruppen. Majoriteten av medlemmer befinner seg altså innenfor denne alderen, men det er også brukere over og under aldersgruppen.

Den største fordelen med Singles50 er unektelig at dette er en meget seriøs dating app. Rett etter registeringen understrekes dette ved at du sendes til en personlighetstest som tar deg omtrent 15 minutter. Her vil Singles50 forsøke å få et godt overblikk over deg som person, slik at du best kan matches opp mot deres nåværende medlemmer.

Så snart personlighetstesten er fullført, og ikke minst prosessert av algoritmen, så vil du få dine kontakt forslag fra Singles50. Det er deretter mulig å sende en gratis melding til hver av dine kontakt forslag gjennom dating appen. Ønsker du derimot å se svaret, så påkreves det at du oppgraderer ditt medlemskap.

Singles50 er absolutt en dating app det er verdt å investere i, og den er enkel å bruke for de rundt 50. Appen har virkelig potensiale til å koble deg opp mot den rette, slik at denne kan være å anbefale dersom du ønsker en dating app som spisset inn på en enkelt målgruppe.

Gratis registrering

Academic Singles

Academic Singles er en dating app, som kanskje ikke så overraskende med tanke på navnet, sikter seg inn på single akademikere. Dersom du benytter denne dating appen er det dermed med stor sjanse for at du møter på en person som har høyere utdanning, men alle andre karakteristikker er gjerne godt spredt blant medlemmene.

Totalt er det rundt 100,000 aktive medlemmer du kan møte hos Academic Singles. Dette er på langt nær flest i bransjen, men til å være en overvekt av brukere innenfor en spesifikk målgruppe, nemlig høyt utdannede, så er dette antallet medlemmer meget sterkt.

Om du ønsker å komme i kontakt med medlemmer gjennom denne dating appen, så skal du gjennomgå registrering og personlighetstest først og fremst. Sistnevnte test tar rundt 15 minutter å gjennomføre, og det er resultatene fra denne som gir deg dine kontakt forslag hos Academic Singles.

Kontakt forslagene her er nesten helt garantert interessante, da Academic Singles sin algoritme gir deg disse. For å få muligheten til å kontakte disse medlemmene, så kan du enkelt oppgradere ditt medlemskap slik at du får ubegrenset med meldinger å sende!

Gratis registrering

Happn

I likhet med Tinder tenker nok mange at en dating app slik som Happn skal ranke øverst, men denne appen sliter med mye av det som Tinder også møter på av utfordringer. I tillegg er matchingsystemet hos Happn ganske så unikt, men ikke alltid like lett å få matcher med.

Selve bakgrunnen for Happn er nemlig at en blir presentert med de menneskene en i løpet av dagen har gått forbi. Dette er gjerne personer en aldri har lagt merke til, men det kan også være en person du hadde et godt øye til, men ikke turte å snakke med.

Appen vil informere om hvor mange ganger dere har møtt på hverandre, og deretter kan du klikke personens profil for å se bilder og lese mer om dem. Selv om appen sin ide er veldig unik, og appen i seg selv er veldig god, så vil du derimot ikke ha muligheten for å matche basert på personlighet gjennom Happn.

Nesten en halv million nordmenn bruker derimot Happn aktivt, slik at dette dog er en meget god mulighet for å faktisk møte interessante personer i hverdagen. Har du tross alt et godt øye til en person du møter på byen, men ikke tør å snakke til, så er Happn et kjekt alternativ å ha når du angrer deg!

Gratis registrering

Victoria Milan

Der en rekke datingsider sikter seg inn på enkelte målgrupper, så har Victoria Milan siktet seg inn på dating for gifte. Det vil altså si at dating appen tar for seg de personene som ønsker en affære. Appen inkluderer både gifte og ugifte personer, slik at en kan ha en affære med en annen gift, eller simpelthen en singel person om ønskelig.

Det er dog ikke bare medlemmene her som hinter til at Victoria Milan er en app for affærer. Hele dating appen sentrerer rundt dette, da blant annet profilbilder kan gjøres uskarpe, du kan gjemme album, og ikke minst gir Victoria Milan deg en rekke artikler som hjelper og guider deg til å holde affæren hemmelig.

Victoria Milan gir deg etter registrering det som er en blanding av en personlighetstest og en test for å identifisere dine seksuelle preferanser. Basert på denne testen vil Victoria Milan gjennom sine algoritmer gi deg de mest passende kontakt forslagene blant deres nåværende medlemmer.

Dersom du oppgraderer ditt medlemskap hos Victoria Milan, så kan du kontakte disse profilene på en diskret og enkel måte. Ønsker du å inngå en affære, så finnes det egentlig ingen annen dating app som kan måle seg med Victoria Milan!

Gratis registrering

C-Date

C-Date er en annen tjeneste som er knyttet til spennende eventyr. Selv om appen ikke spesifikt sikter seg inn på affærer, så er dette også en mulighet her. Allikevel ligger hovedfokuset hos C-Date på uforpliktende dating. C-en i deres navn står tross alt for casual, som på norsk best oversettes til nettopp uforpliktende.

Dating appen er rimelig unik, i den grad at de ikke lar deg se andre brukere sine bilder uten deres godkjenning. Dette holder derimot spenningen i den uforpliktede datingen på et høyt nivå. Det er derimot ikke slik at du står helt blankt i valget mellom andre brukere, da C-Date tar deg gjennom en test for seksuelle preferanser påfølgende registrering.

Etter denne testen, så vil C-Date sine egne algoritmer knytte deg opp mot de personene de selv mener best vil passe dine seksuelle preferanser. Deretter er det opp til deg å velge og vrake mellom kontakt forslagene, før du kan begynne å sende meldinger.

Før du skal sende ut meldinger og se andre brukere sine bilder, så er du derimot muligens nødt til å oppgradere medlemskapet ditt. For kvinner er dette helt gratis, mens det for menn vil koste et rimelig gebyr per måned. Dette sikrer at kjønnsbalansen hos C-Date er blant de beste i bransjen!

Gratis registrering

Fleksibilitet ved datingapper

Med jobb, utdanning, og fritidsaktiviteter som tar opp mesteparten av dagen, så er det ikke alle som har hverken tiden eller energien til å initiere dating og forhold på den tradisjonelle måten. Dermed byr dating appene på en enorm fleksibilitet, slik at en potensielt sett kan finne den rette personen i løpet av kort tid, uten spesielt mye innsats.

Det finnes i dag dating apper som tar sikte på helt spesifikke målgrupper, da inklusive yngre, eldre, heteroseksuelle, homoseksuelle, gifte, og folk på utkikk etter uforpliktende dating blant annet. Videre har de fleste tjenester i dag personlighetstester og algoritmer som kobler deg opp mot de individene du aller mest sannsynlig vil ha en god tone med.

Dating apper har rett og slett en helt enorm fleksibilitet, og et potensiale til å gi oss noe av de vi ønsker oss mest her i livet – nemlig en livspartner – i løpet av meget kort tid, og ikke minst gjennom en ganske så innovativ kanal.

Oppsummering

Unge i dag dater uansett hvor de befinner seg. En trenger ikke lenger å lete på den tradisjonelle måten, da en tross alt bare kan ta opp mobilen og gå rett inn i en dating app. Apper som Tinder og Happn har satt fyr på bransjen, selv om alternativer som EliteSingles og Match nok må sies å være hakket bedre.

Uansett er det fleksibiliteten bak disse dating appene som står frem hele tiden som den største fordelen. Denne fleksibiliteten gjør nemlig at du kan finne den rette, uten å engang møte dem, og spredt over et meget bredt geografisk spenn. Dersom du er på jakt etter den rette, så bør du prøve ut en av de beste dating appene i Norge i dag!