Annonsering

Datingsider.no er en nettportal som sammenlikner og vurderer ulike datingsider.

Som alle andre bedrifter er vi nødt til å dekke kostnadene ved å opprette siden, samt å generere profitt. Derfor mottar vi henvisningsgebyr når vi henviser en person fra vår side til en datingisde dersom vedkommende registrerer seg og/eller kjøper et abonnement.

Dating over 60: alt du trenger å vite

Er du 60+ og vil ha noen å dele livet med? Mange søker kjærligheten senere i livet, og du har gode muligheter for å finne noen. Her er alt du trenger å vite om dating over 60 år, inkludert hvordan komme i gang med datingsider for 60+ og tips til første stevnemøte.

Dating 60+: Hvordan finne en kjæreste

Mange over 60 synes at det kan være vanskelig å treffe nye mennesker. Likevel er det mange i denne aldersgruppen som ønsker å forelske seg på nytt. Datingsider gjør det enklere å komme i gang å finne noen å date for deg over 60. På noen få tastetrykk kan du kontakte andre på samme alder og med felles interesser.

Vi kommer derfor til å gi deg masse god informasjon om gode datingsider – men aller først ville vi si noen ord om hvordan du kan treffe noen uten å bruke internett også. Arrangement og aktiviteter er en fin måte å komme i kontakt med andre. Er det en hobby som du alltid har hatt lyst til å prøve?

Selv om du ikke finner deg en ny kjæreste, så kan du ende opp med nye venner og spennende opplevelser. Kanskje du kan prøve både en ny hobby og nettdating? Undersøk hva som skjer i området ditt og kast deg ut i noe nytt. Du vet aldri hvor det ender.

Hva er de beste datingsidene for 60+?

Har du lyst å prøve datingsider, men du vet ikke hvordan du skal komme i gang med nettdating? Eller kanskje du er redd for å bli lurt av en såkalt datingsvindel? Her får du flere gode og trygge forslag til datingsider for 60+.

50plusmatch.no: Brukervennlig nettside for dating over 60

50plusmatch er en datingside for deg som søker mennesker over 50 år. Her finner du single mennesker i femtiårene, sekstiårene og syttiårene. Nettsiden er brukervennlig og lett å bli kjent med. Ulempen med nettsiden er at den ikke har så mange medlemmer, sammenlignet med andre datingsider – men det er slett ikke sikkert at det gjør noe.

Datingsiden har flere funksjoner som gjør det enklere å komme i kontakt med andre – perfekt for deg som gruer deg litt for å sende private meldinger:

 • Bli med i samtaler på Things2Share
 • Bli kjent med andre og ha det moro ved å delta i online-quiz
 • Delta i en felles chat for medlemmene
 • 50plusmatch har deg teste ut grunnleggende funksjoner helt gratis, slik at du kan gjøre deg kjent med nettsiden før du betaler. Du trenger dermed ikke å betale før du er sikker på at dette er den rette datingtjenesten for deg.

  Match.no: Mange aktive medlemmer i alle aldre

  Match er en av de mest populære datingsidene i Norge, og du har derfor gode muligheter til å treffe andre single over 60 år. Datingtjenesten lar deg søke etter andre i en spesifikk aldersgruppe, slik at du finner noen som passer for deg.

  I tillegg kan Match skryte av følgende funksjoner som er bra for deg som vil date over 60 år:

 • Lokale arrangement for å treffe andre i “virkeligheten”
 • Personlighetstest for å finne en god “match”
 • Brukervennlig nettside
 • Verifiserte profiler
 • God kundeservice
 • Det koster ingenting å registrere seg, men du må velge et betalt abonnement for å ta datingsiden fullt i bruk. Du får dermed mulighet til å teste ut nettsiden før du bestemmer deg. Selve registreringen går raskt. Personlighetstesten kan derimot ta litt tid, men det er smart å fylle den ut så nøyaktig som mulig. Den er der for at du enklere skal finne noen som passer for deg.

  EliteSingles: mange medlemmer over 60 år

  EliteSingles er kanskje best kjent for å tiltrekke seg akademikere og dem som er opptatt av karriere – men visste du at datingtjenesten også passer for deg over 60? Så lenge du ønsker et langvarig og seriøst forhold, så har du alle muligheter for å finne noen her. Kundeservicen er også bra, skulle du trenge videre hjelp med å komme i gang.

  Derfor er EliteSingles en god datingside for 60+:

 • En god datingside for seriøse forhold
 • Medlemmer i alle aldre, også over 60 år
 • Utfyllende personlighetstest for å finne noen som passer for deg
 • Verifiserte profiler for å redusere risikoen for datingsvindel
 • Akkurat som for de andre datingsidene for deg over 60, kan du lage en gratis profil på EliteSingles. Visse funksjoner er sperret for deg som ikke betaler, og gratiskontoen er derfor beregnet som en slags test av tjenestene. Det kan være lurt å registrere deg gratis på flere datingtjenester, slik at du kan velge den du føler deg mest bekvem med.

  Dating over 60: tips til første stevnemøte

  Det kan være betryggende å vite at daten din sikkert er like nervøs som deg. Det er vanlig å være litt engstelig første gang du treffer noen, selv for 60+ dating. Hvis du er urolig for at dere ikke skal ha noe å prate om, kan du gjerne gjøre klar noen spørsmål på forhånd. Se over hva dere har snakket om på datingsiden for å få idéer til hva du kan spørre mer om.

  Velg et sted hvor dere begge kan føle dere trygge, samt har mulighet til rask retrett. Kanskje dere kan ta en kopp kaffe sammen? Hvis det er fint vær ute, kan dere ta med dere kaffekoppen og rusle en tur i byen. Unngå steder hvor dere er helt alene, dersom dere ikke kjenner hverandre fra før av – du kan heller invitere på middag hjemme en senere date.

  Uansett hvor dere drar, bør det være et sted dere kan prate fritt og hører hverandre godt. Det første stevnemøtet brukes for å sjekke kjemien og avgjøre om dere vil bli bedre kjent. Du bør derfor unngå å gå på kino og bråkete utesteder.

  Slik lager du en attraktiv datingprofil

  Datingprofilen er det første inntrykket andre får av deg, og det er lurt å bruke litt tid på denne. Bruk et positivt språk, og flett gjerne inn litt humor. Skriv noen ord om deg selv og hva du søker etter. Det gjør det enklere for “besøkende” på profilen din å vurdere om dere kan være en god match.

  Du kan godt være litt detaljert når du skriver om deg selv. Istedenfor å skrive at du liker friluft, kan du for eksempel nevne hva som er favoritt-fjellturene dine. På samme måte kan du nevne hvilke bøker du liker best, fremfor å bare si at du liker å lese. Disse detaljene er mer interessante og gir andre et mye bedre inntrykk av hvem du er.

  Det kan være vanskelig å vite hvilket profilbilde du skal velge til datingsiden din. Noen generelle tips er å velge et bilde hvor du smiler og det er lett å se ansiktet ditt. Et klassisk portrettbilde er derfor et trygt og godt valg. Utstrålingen din på bildet er også viktig. Dersom du ikke har et egnet bilde, spør etter hjelp av en venn.

  Nettvett og sikkerhet når du dater over 60 år

  Du bør alltid være forsiktig på nett, selv om du velger seriøse datingsider med verifiserte profiler. Anerkjente og pålitelige datingtjenester på nett tar kontinuerlig grep for å verne om medlemmene sine. Vi anbefaler likevel av du også tar grep for å sikre at du får en god opplevelse.

  Du bør blant annet være obs på følgende:

 • Send aldri sensitiv informasjon
 • Alarmbjellene bør gå om noen du aldri har møtt ber om penger
 • Ikke send bilder som du ikke ville ha delt offentlig på nett
 • Dersom du mistenker at personen du chatter med prøver seg på nettsvindel, må du melde fra til datingsiden så snart som mulig. Så lenge du holder deg til seriøse datingtjenester og utøver godt nettvett, ligger alt til rette for at du kan finne deg noen å date på nett.

  Vær tålmodig, men ha det gøy

  Det kan ta litt tid å finne noen når du skal begi deg utpå dating igjen. Det lønner seg å være litt tålmodig, senke skuldrene og huske å ha det gøy underveis. Vi anbefaler å være åpen og positiv når du skal i gang med dating over 60. Kanskje har du fastsatte vaner i livet som du ikke vil endre, samtidig som du har spesifikke krav til en ny partner?

  Det er bra å vite hva du vil ha, men bare pass på at du ikke dømmer noen for raskt. Det kan ellers være lett å henge seg opp i småting som egentlig ikke er så viktig. Kanskje du skal prøve å date noen som ikke er din type, bare for å prøve noe nytt? Vær nysgjerrig på menneskene du møter og kos deg med datingen.

  Kommersielt samarbeid
  INNHOLDSFORTEGNELSE