Annonsering

Datingsider.no er en nettportal som sammenlikner og vurderer ulike datingsider.

Som alle andre bedrifter er vi nødt til å dekke kostnadene ved å opprette siden, samt å generere profitt. Derfor mottar vi henvisningsgebyr når vi henviser en person fra vår side til en datingisde dersom vedkommende registrerer seg og/eller kjøper et abonnement.

Dating for kvinner

I dagens teknologiske samfunn er det lett å føle seg alene som singel. Med sosiale medier kan man fort få en følelse av at alle man kjenner er i solide og etablerte forhold. Det kan være lett å føle på frustrasjon når man selv ikke har møtt den rette, selv om man har prøvd.

Man har kanskje prøvd en rekke dating-apper som setter alle brukere opp mot hverandre, som kun har gjort håpet litt mindre. Dersom man som singel kvinne leter etter den rette er det flere tiltak for å gjøre veien til kjærligheten kortere og mindre smertefri.

Å vite hva man vil

Når man møter en ny partner er det viktig at man har realistiske forventninger. Hollywood-filmer har fortalt oss at en vakker dag vil du og din sjelevenn finne hverandre og alt vil være perfekt. Selv om dette er noe som kan skje til en viss grad, er det et par ting man må reflektere over før man møter sin partner.

Alle har sine egne mål når det kommer til dating. Uansett hva disse målene er, er det viktig å være klar med hva man tenker og føler, både med seg selv og sin partner. Man ønsker gjerne å unngå situasjoner der partene har to helt forskjellige mål i livet både individuelt og i forholdet. Dersom man selv vet hva man vil er prosessen med å finne en partner lettere.

Hvis man møter utfordringer som mangel på møtesteder, frykt for å snakke med nye mennesker eller at man vil være mer direkte, er det flere alternativer. Det finnes nemlig spesialister som allerede har et stort nettverk av single, som kan hjelpe deg med å finne din perfekte match. Dette er noe som i nyere tid har blitt mer og mer vanlig, og mange møter sine livspartnere på nett.

Matchmaking-tjeneste av høy kvalitet

Ane hagen startet som datingrådgiver i 2007. Hun fullførte i 2012 sin utdanning som matchmaker, og har siden 2015 jobbet innenfor matchmaking på heltid. Dette startet under selskapet Kongruent, som siden ble overtatt av Venus & Mars i 2017.

Ane har spesialisert seg på introduksjoner, og driver i dag en tjeneste som har hovedfokus på å bygge langvarige relasjoner. Ane var også den første i Norge som spesialiserte seg på å gi datingråd. Siden hun begynte har hun hjulpet flere hundre mennesker med å finne den riktige partneren via rådgiving og kartlegging.

I dag jobber Ane med å hjelpe kvinner til å finne partnere. Tjenesten fungerer slik at kvinner velger hvor lenge de ønsker å være kunde, og i denne perioden vil man bli introdusert for en rekke potensielle partnere. Etter at Ane blir kjent med deg, vil hun sende presentasjoner av flere kandidater som man selv velger mellom. Deretter velger man hvilke kandidater som er aktuelle, og Ane setter deg i kontakt med dem.

Å være klar for et forhold

Det er flere som velger å se på utfordringene som kommer med et forhold istedenfor verdien det gir en. Dette kan være alt fra å møte nye mennesker, til hvordan man skal holde lidenskapen i forholdet oppe. Slike tanker er helt normale, men det er til hvilken grad det påvirker en som skiller folk.

Mange kan være redde for at de ikke er gode nok for en potensiell partner, selv om dette er helt irrasjonelt. Dersom faktorer som dårlig selvtillit, frykt eller lignende årsaker står i veien er det lurt å få hjelp med dette før man møter en partner. Et slikt kurs kan hjelpe en å endre innstilling, og gjøre en klar for å møte nye mennesker.

Kurs for å forberede seg på et forhold

Ane Hagen tilbyr et kurs kalt “100 dager”. Målet med kurset er å hjelpe single med å finne en partner innen 100 dager. Dette gjør man ved å melde seg opp til kurset der man får en oppskrift for å finne en partner. Dette skjer i kombinasjon med en mentorordning samt 1-1 rådgivningstjenester. Formålet med kurset er å skape langvarige relasjoner, og det handler i stor grad om å bli kjent med seg selv og hvem man er.

Hvorfor velge en online datingtjeneste

I motsetning til før i tiden, er kvinner og menn i dag likestilte. Man er ikke avhengig av en partner for å leve et komfortabelt liv. Til tross for dette er en livspartner noe de fleste ønsker. Et problem som kan oppstå er ofte at en hektisk hverdag gjør det vanskelig å bli kjent på den gamle måten. Derfor har mange snudd seg til online datingtjenester, der personer med like mål og ambisjoner kan møtes raskere og enklere enn noen gang.

Man har tilgang til flere hundretusener av potensielle partnere på et og samme sted, noe som har ført til at dating på nett kun blir mer og mer vanlig. Det finnes flere forskjellige typer tjenester som er tilpasset alle forskjellige typer mennesker. Vi har gjort en test av flere forskjellige tjenester som du kan lese om HER.

Kommersielt samarbeid
INNHOLDSFORTEGNELSE