Annonsering

Datingsider.no er en nettportal som sammenlikner og vurderer ulike datingsider.

Som alle andre bedrifter er vi nødt til å dekke kostnadene ved å opprette siden, samt å generere profitt. Derfor mottar vi henvisningsgebyr når vi henviser en person fra vår side til en datingisde dersom vedkommende registrerer seg og/eller kjøper et abonnement.

Dating for eldre

Dating kan være virkelig spennende, og det å finne en å dele livet med er nok noe de aller fleste av oss ønsker seg i løpet av livet. Selv når en bikker 50 er dette et ønske, selv om en kanskje allerede har hatt mange forhold, og muligens også vært gift med barn. Det er derimot aldri for seint å finne den rette!

Nettdating for eldre har tatt helt av på nett, og det finnes i dag for eksempel datingsider som er spesialisert innen dating for eldre. Disse godtar vanligvis kun eldre brukere, slik at du som godt voksen ikke skal trenge å se gjennom mange uaktuelle brukere. Også de største og mest populære datingsidene har mange eldre medlemmer.

Slik kan eldre finne kjærligheten på nett

For en eldre person i dag å finne kjærligheten i person, så kreves det ofte å tenke ganske så langt utenfor boksen. I det hele tatt kan en tenke på det å finne nye venner i denne alderen, og hvor vanskelig det er i seg selv. Med mindre man er ekstremt utadvendt, så finner en sjeldent gode kontakter.

Det samme gjelder datingscenen, siden en tross alt ikke er ung og klar for nye eventyr hver dag. Når man runder 50 år, så er sjansene tross alt store for at en har slått seg ned et sted, og muligens også vært gjennom et ekteskap eller to. Da kan det være vanskelig å også se for seg å møte noen nye i person.

I dag kan eldre registrere seg og kontakte potensielle partnere på nett i løpet av få minutter. Der eldre før i tiden slet med å møte nye mennesker i sosiale sammenhenger, så kan de nå åpne opp et nettverk på flere hundretusen mennesker i løpet av kort tid. Det er kjekt når en tross alt ikke er ung og møter nye medstudenter, medarbeidere, og andre mennesker daglig.

Det er mange som har ”tråkket” opp løypa, slik at nettdating for eldre i dag er såpass populært at du ikke skal bekymre deg for å være alene i mengden. Som nevnt tidligere er det for eksempel på de aller største datingsidene også en rekke eldre brukere som du kan kontakte. Med nettdating er det i det hele tatt veldig enkelt å finne kjærligheten!

Bedre datingliv med datingsider

For enkelte kan det virke noe snodig at eldre kan finne kjærligheten på nett. For det første forbinder folk flest det å finne sitt livs kjærlighet med å være i ungdomsårene. Det å ikke være gift før en fyller 30 år er av mange regnet for å være ganske seint. Derfor er ikke akkurat dating for de over 50 år noe folk flest ser for seg at er så veldig populært.

Dessuten får eldre ofte tyn innenfor teknologi, så for den yngre generasjonen kan det være vanskelig å se for seg at eldre setter seg ned foran PC-skjermen og inngår i nettdating. Allikevel er faktum at eldre dater mer enn noensinne før, og dette forekommer altså av mulighetene som har kommet frem gjennom dating på nett.

Men det er her datingsider byr på et herlig alternativ. Du kan nemlig sitte hjemmefra og snakke med så mange individer som du måtte ønske, da uten noen forpliktelse til en gang å møte dem. Ved hjelp av nettdating for eldre, så kan du se gjennom hundrevis av profiler med aktuelle kandidater du kan date.

Det gir deg et bedre datingliv fordi det gjør ditt spenn av mulige partnere mye bredere enn før. Selv om du skulle ha vært ung og sosial, så kunne du ikke engang drømt om et så bredt spenn med muligheter. Det er nettopp dette som gjør disse tjenestene så unike, og at ditt datingliv rett og slett blir bedre med datingsider.

EliteSingles

EliteSingles lever opp til sitt navn,og dette er både en datingside for de eldre, men også de som innehar høyere utdanning. Det er ikke til å skyve under en stol at utdanning er en viktig faktor for å bringe to mennesker sammen. Intelligens er nemlig viktig for manges attraksjon til andre mennesker.

Tjenesten har et bredt spenn av brukere, men litt over 25% har rundet 45 år. Med tanke på at EliteSingles i dag har litt over 120,000 norske brukere, så gir denne datingsiden deg altså mer enn nok av alternativer å velge imellom. Det er mindre enn hos de største sidene, men til gjengjeld skal du ikke trenge å filtrere ut, eller lure på om brukerne har høyere utdanning.

EliteSingles baserer seg på en kort og grei registreringsprosess. Så sant du har gitt fra deg kun essensiell informasjon, så blir du sendt direkte til en personlighetstest. Denne testen vil spørre deg om hva du er glad i å gjøre, hvordan du ønsker at partneren skal se ut, og mye mer. Testen tar totalt rundt 30 minutter å gjennomføre.

Både registreringen og personlighetstesten er forøvrig gratis hos EliteSingles. Så snart testen er omme, så vil EliteSingles sørge for at deres algoritme gir deg alternative kontakt forslag. Du får da se hele den andre personens profil, slik at du selv kan bedømme hvorvidt denne personen kan passe til deg.

Husk også på at EliteSingles lar deg se andre profiler også om ønskelig. De mest aktuelle profilene vises bare for ditt beste, men noen ganger kan det være interessant å se om algoritmen faktisk kan ta feil også! Uansett, skal du kontakte noen, enten algoritmen anbefaler de eller ei, så vil du måtte melde deg opp med et betalt abonnement.

Hos EliteSingles, akkurat som andre datingsider, så lønner det seg å registrere seg for lengre abonnement. Velger du for eksempel 3 måneder hos EliteSingles, så vil abonnementet koste deg 749kr i måneden. Til motsetning koster et helårsabonnement deg 329kr i måneden, slik at det er mye penger å spare her!

Logo
Vår vurdering:

Singles50

Der EliteSingles nok treffer et bredere spenn av brukere, så er Singles50 enda mer spisset inn mot eldre. Siden har bare litt over 60,000 aktive medlemmer, men med tanke på at dette er en side som er eksklusiv for eldre, så kan du være sikker på å møte aktuelle kandidater for dating her.

Det bør videre nevnes at Singles50 ikke bare markedsfører seg som en tjeneste for eldre. Dette er tillegg også en tjeneste som markedsfører seg som en tjeneste for de som leter etter en seriøs partner, noe de eldre gjerne gjør. Dermed kan du gå inn i Singles50 sin opplevelse med tanken om å falle pladask for en person som er helt seriøs.

Singles50 lar deg registrere deg i løpet av få sekunder, før de gir deg en personlighetstest. Denne testen vil på mange måter avgjøre hvordan du opplever datingtjenesten, da det er denne som aktiverer magien bak algoritmen, og dermed presenterer deg med de aktuelle kontakt forslagene.

Hos Singles50 tar personlighetstesten ikke mer enn omtrent 15 minutter, noe som er en fornuftig tidsramme med tanke på den dybden algoritmen her få gå i. Det er totalt 34 spørsmål du skal svare på her som vil spenne om et bredt spekter av forskjellige emner og temaer.

Etter dette vil du altså få opp kontakt forslag, men disse kan kun kontaktes dersom du velger å starte opp et betalt abonnement. Det er lov å sende 1 gratis melding, men du vil uansett bli nødt til å betale for å se svaret, slik at det å registrere seg for et betalt abonnement nok er det beste alternativet å gå for med en gang uansett.

Registrerer du deg hos Singles50, så vil et abonnement på 3 måneder for eksempel kun koste deg 499kr i måneden. Til motsetning er det mye penger å spare på et helårsabonnement, der en altså betaler 299kr i måneden. Uansett vil Singles50 sine tjenester være verdt det dersom du ser etter en god datingtjeneste på nett!

Logo
Vår vurdering:

Match

Match er et annet godt alternativ for de som ser etter nettdating for eldre. Dette er en massiv datingside med over 300,000 norske medlemmer, og disse kommer fra alle faser av livet. Selv om ikke majoriteten av medlemmene er eldre, så er det mye som kan sies om tallene, for her finnes det mange eldre i utvalget av medlemmer.

Dessuten er Match en tjeneste som har over 20 millioner aktive medlemmer på verdensbasis. I praksis kan du i grunn også date internasjonalt her om ønskelig, eller så kan du også holde det hele til Norge. For hvem vet om ditt livs kjærlighet befinner seg i ditt nabolag, innad i Norge, eller kanskje i et helt annet land?

For å bli en del av de litt over 300,000 medlemmene som befinner seg hos Match, så skal du gjennomgå en relativt rask prosess for registrering. Match vil blant annet her spørre deg om kontaktinformasjon og annen enkel info som Match selv beholder. Deretter skal du gå inn i deres avanserte personlighetstest.

Denne testen er egnet til å koble deg opp mot andre passende brukere. Resultatene fra testen vil nemlig fanges opp i en algoritme som millioner av tidligere matcher har bidratt til å nærmest gjøre helt perfekt. Match kan nemlig med ganske stor visshet, da basert på tidligere kjærlighetshistorier, velge ut en partner for deg basert på data.

Synes du at det tar moroa litt ut av kjærligheten, så kan du også trosse algoritmen og gå på letejakt på egenhånd om du ønsker det. Hvorvidt du velger det ene eller det andre alternativet, så må du uansett betale et månedlig gebyr hos Match dersom du skulle ønske å sende meldinger frem og tilbake med en annen person.

Dette gebyret ligger for øyeblikket på 379kr i måneden. Allikevel, om du velger å forplikte deg til 6 måneder hos Match, så vil den månedlige kostnaden reduseres helt ned til 199kr i måneden. Dette gjør Match til en av de billigste datingsidene, tross at de altså også er en av de største.

Logo
Vår vurdering:

Lag en god datingprofil

Valg av riktig datingside for det du ser etter er utvilsomt viktig. For de som søker nettdating for eldre er for eksempel alternativene nevnt ovenfor ypperlige. Allikevel er det verdt å nevne at det å lage en god datingprofil er minst like viktig, og ikke minst det å være ærlig når du dater på nett.

Det er en dårlig vane for oss mennesker å skryte på oss litt ekstra når vi er på nett. Dersom du skal møte den rette for akkurat deg, ja da må du presentere akkurat den du er. Dette gjelder fra du svarer på første spørsmål i personlighetstesten, til du skriver en bio for din datingprofil, og helt til du er i seriøse samtaler med potensielle dater.

Det aller viktigste her er dog å lage en god datingprofil, siden det er denne alle vil se før de kommer til å kontakte deg. Her er det blant annet som sagt viktig at du skriver en ærlig, men også god bio. Del gjerne noe personlig, og fremhev dine gode egenskaper så sant du er ærlig på disse punktene.

Del også dine interesser slik at disse blir enkle å se for de som besøker din profil. Ikke alle orker å lese gjennom hundrevis av profiler, og da kan det være forfriskende å lære seg å kjenne noen gjennom å se på en profil i løpet av få sekunder. Del dessuten et fint bilde av deg selv som viser hele ditt ansikt, og husk på å smile!

Oppsummering

Nettdating for eldre har blitt mer og mer populært over de siste årene, og det ser ikke ut til å ta noen ende. Eldre har simpelthen ikke de samme forutsetningene for å møte nye mennesker som yngre har. Der yngre møter studenter på universitet, medarbeidere i jobb, og andre mennesker gjennom organiserte aktiviteter, så er dette sjeldent for de eldre.

Derfor er det viktig å ha en plass der også eldre kan møte sitt livs kjærlighet. Datingsider for eldre bidrar med nettopp dette, slik at også eldre kan møte en person å dele resten av livet med. Eldre fortjener å oppleve kjærligheten også, og nettdating for eldre gjør dette mulig!

Kommersielt samarbeid
INNHOLDSFORTEGNELSE