Annonsering

Datingsider.no er en nettportal som sammenlikner og vurderer ulike datingsider.

Som alle andre bedrifter er vi nødt til å dekke kostnadene ved å opprette siden, samt å generere profitt. Derfor mottar vi henvisningsgebyr når vi henviser en person fra vår side til en datingisde dersom vedkommende registrerer seg og/eller kjøper et abonnement.

Beste datingsider for casual dating

Aldri før har det vært mer populært å date på nett. Ikke bare er dette en utrolig fleksibel måte å date på i hverdagen, men nettdating åpner også for en rekke andre muligheter. Blant annet kan du møte folk fra hele Norge her! Det finnes også datingsider der ute som har spesialisert seg innenfor en enkelt nisje.

Blant disse nisjene finner vi casual dating, som på norsk ofte kalles uforpliktende dating. Denne typen dating har tatt helt av med internettet, og etter at tabuemnet har fått bredere aksept, så er det mange som velger denne formen for dating. Hva er casual dating, hvem passer det for, og hvilke datingsider er best for dette?

Hva er casual dating?

Casual dating oversettes best på norsk til uforpliktende dating. Dette innebærer at en ikke nødvendigvis søker et langvarig forhold med giftemål og potensielle barn. Det er tross alt ikke alle som er klare for dette ennå, men samtidig ønsker seg en kort flørt. Før i tiden var dette nærmest uhørt, men i dag er dette noe majoriteten søker, spesielt som yngre.

Det kommer kanskje aller mest som en følge av at en ikke ønsker å slå seg ned før senere i livet. Der majoriteten giftet seg og fikk barn rimelig raskt etter myndighetsalderen før i tiden, noen til og med før, så byr ikke dagens samfunn på langt nær de samme normene. I dag gifter flest nordmenn seg ikke før i 30-årene.

Dette åpner dørene for casual dating som et slags substitutt, for kjærlighet og dating vil folk flest ha tross for ønsket om å vente med giftemål og barn. Allikevel bør det nevnes at selv de som ikke er single også kan ty til casual dating. Så hvem er egentlig casual dating til for?

Hvem passer det for?

Det finnes faktisk ingen mal lenger for hvem casual dating egentlig passer for. Denne formen for dating er nemlig så vanlig på nett at det kan være hvem som helst som sitter på den andre enden av skjermen. Majoriteten av brukerne vil nok være unge og se seg om etter en kort flørt, men dette er på langt nær de eneste som interesserer seg for dette.

Med på disse sidene er også eldre, og det er faktisk ofte en jevn balanse mellom menn og kvinner. Sistnevnte skyldes ofte at kvinner får gratis medlemskap hos datingsidene, mens menn blir påkrevd å betale et lite gebyr.

Videre er det faktisk heller ikke bare single som benytter seg av casual dating. Individer som allerede er i forhold kan ty til denne formen for dating også. Dette er ofte de som er tidlig i et forhold, og gjerne foretrekker å date flere på en gang for å se hvem de liker best. Allikevel er det også et stort marked for gifte som søker casual dating!

Det kan være mange grunner til at en ønsker seg casual dating på nett. For eksempel kan en være lei av det å måtte forplikte seg til en person, kanskje er man lei den forpliktelsen en allerede har, eller så søker en muligens også bare et spennende eventyr. Uansett hva ditt grunnlag for casual dating er, så finnes det mange gode alternativer der ute!

Beste datingsider for casual dating i Norge

I Norge finnes det en rekke datingsider, og en kan i grunn bruke samtlige for casual dating. Enkelte datingsider er også spesialisert innenfor denne nisjen, så vel som affærer for gifte. Nedenfor har vi gått gjennom de 3 mest populære datingsidene for casual dating, nemlig C-Date, Victoria Milan, og Match.

C-date – god casual datingside

C-Date er med rundt 500,000 aktive medlemmer den mest populære datingtjenesten i Norge som har spesialisert seg innen casual dating. C-en i deres navn står tross alt for ”Casual”, og derfor bør det heller ikke komme som noen overraskelse at hele deres datingside er sentrert rundt nettopp dette.

Blant medlemmene er det et bredt spenn av både alder og kjønn. C-Date sin kanskje sterkeste side er at de tilbyr kvinner gratis medlemskap, slik at det blir en noenlunde jevn fordeling av menn og kvinner her. Menn på sin side må altså betale for medlemskap, men dette er et relativt rimelig gebyr.

I tillegg til et godt fokus på hvordan de skal sikre en god kjønnsdeling, så har også C-Date satt fokus på diskresjon. Blant annet har de innført en funksjon som gjør at en må spørre om tillatelse for å se andre brukere sine bilder. Dermed kan du altså ikke få fritt innsyn dersom du mistenker din partner for utroskap!

Så snart du har registrert deg hos C-date, så tar denne testen bare rundt 10 minutter. Dette er en helt anonym registrering, og det er forøvrig også testen som avdekker dine seksuelle preferanser. Basert på denne vil du kunne se foreslåtte partnere. Skal du kontakte disse er du nødt til å registrere deg for en betalt versjon av C-date.

Der mange datingsider innenfor casual dating gir deg diverse kontaktannonser å se gjennom, så har C-Date et noe mer sofistikert system. De bruker nemlig en matching funksjon som er basert på dine svar under en spørsmålsrunde knyttet til din seksualitet. Du vil dermed få opp forslag til aktuelle kandidater du kan kontakte.

Det vil si, kvinner får bruke tjenesten helt gratis – noe som forøvrig gjør at tjenesten har en veldig lik kjønnsbalanse. Menn kan til motsetning skaffe seg tjenesten for så lite som 499kr i måneden, dersom de velger et ettårsabonnement.

I tillegg til å ha en relativt jevn kjønnsfordeling, så har også C-Date en jevn fordeling på mange andre områder. Det er i grunn ingen spesifikk type person som benytter denne siden, da både single og gifte, unge og gamle benytter seg av tjenesten. Dette øker dine sjanser for å finne den rette.

Så snart du har gjennomført spørsmålene knyttet til dine seksuelle preferanser, så kan du begynne å sende meldinger til aktuelle individer om du selv er kvinne. Er du mann, så må du altså oppgradere ditt medlemskap, men dette er både raskt og rimelig, slik at også du vil komme raskt i gang med C-Date!

Logo
Vår vurdering:

Victoria Milan

Victoria Milan er kjent i Norge for å være den beste datingsiden for gifte. Det har nemlig blitt relativt normalisert at gifte også kan date, og denne datingtjenesten har gjort det å ha en affære mye enklere for folk flest. Alt fra A-Å er egentlig sentrert rundt dette hos Victoria Milan.

En stor andel gifte nordmenn rapporterer at de er ulykkelige, og det er derfor kanskje ikke så overraskende at Victoria Milan har over 200,000 norske medlemmer. Tross et ulykkelig ekteskap, så finnes det derimot mange som ikke nødvendigvis ønsker å forlate sin ektefelle. Da fremstår heller en affære over nett som et bedre alternativ.

Her gjelder det dog å holde den hemmelig, og dette er Victoria Milan en ren mester på. Siden er faktisk sentrert rundt det å holde dating for gifte hemmelig fra deres partner. For eksempel finnes det en knapp på Victoria Milan sin nettside som omdirigerer deg rett til en tilfeldig og normal nettside dersom din partner plutselig skulle komme inn døra.

Victoria Milan tilbyr også sine brukere et nyttig verktøy som kan benyttes til å gjøre bilder uskarpe. Ønsker du en opplevelse med casual dating, så er det derimot klart at du vil se den andre personen, og da kan du eventuelt forespørre tilgang til deres album. Slik sikrer Victoria Milan videre en diskret opplevelse.

I tillegg til de ovennevnte funksjonene, så tilbyr Victoria Milan en rekke hjelpeartikler for de som prøver seg på sin første affære. Dette er faktisk en hel blogg, der datingtjenesten kontinuerlig oppdaterer med gode tips til hvordan du holder din ektefelle unna mistenksomheten.

Ønsker du å prøve deg på casual dating eller en affære ved Victoria Milan, så må du naturligvis kontakte aktuelle profiler. Hos Victoria Milan får du registrere deg, lage din profil, og søke gjennom andre profiler gratis. Du må derimot oppgradere ditt medlemskap for å kunne kontakte andre, men dette er utvilsomt verdt det!

Logo
Vår vurdering:

Match

Som en av Norges største og mest populære datingsider, så er nok ikke Match aller best kjent for casual dating. Dette er allikevel et godt alternativ for denne typen dating. Det er fordi Match er en generell datingside som inneholder alle typer mennesker. Utvalget her inkluderer de som søker seriøs dating med giftemål, til de som kun ønsker en kort flørt over sommeren.

Match har i dag over 300,000 medlemmer innenfor Norges grenser. Dette antallet sier alt om hvor store sjansene dine er for å finne noen på utkikk etter casual dating her. Dessuten er det verdt å nevne at om du har en mistenksom partner for eksempel, så er Match det siste stedet de ville lett.

I stedet for at du som bruker skal trenge å se gjennom alle potensielle dater, så benytter Match seg av en matching funksjon. De lar deg nemlig gå gjennom en personlighetstest, der du kan svare grundig og ærlig på en rekke spørsmål. Testen kobles opp mot en algoritme, som deretter returnere aktuelle kandidater for deg.

Det er verdt å nevne at Match er en av de som har hatt den beste suksessen med sin algoritme. Dette har bakgrunn i at de har hatt så mange brukere over årene å ta data av. Deres anbefalinger for deg i henhold til andre brukere er nemlig basert på hvilke personligheter som tidligere har funnet kjærligheten.

Etter du er ferdig med personlighetstesten kan du altså velge å kontakte aktuelle kandidater. Hos Match kreves det her at du oppgraderer ditt medlemskap, en kostnad som utvilsomt er verdt det med tanke på hvor nære du er å endelig møte en casual date!

Logo
Vår vurdering:

Slik bevarer du din anonymitet

Enten du er singel, i et forhold, eller muligens også gift, så ønsker de færreste å oppgi sin identitet under casual dating på nett. Her finnes det en håndfull gode råd til hvordan du bevarer din anonymitet. For det har seg nemlig sånn at utover den anonymiteten som datingsidene tilbyr, så er resten opp til deg som bruker.

En felle spesielt mange går i er å oppgi personlig informasjon. Dette er helt unødvendig, spesielt fordi svindlere kan benytte denne infoen. Dessuten er det selvfølgelig en fare, dersom en bedriver en affære, for at en ektefelle er den som spør fra andre enden. Uansett bør ideen om å dele personlig og sensitiv informasjon før det er et seriøst forhold legges på is.

For ekstra stor trygghet, om du er redd for at din ektefelle eller kjæreste snoker på deg, så kan du benytte sikrede nettlesere og til og med VPN tjenester. Er din partner virkelig mistenksom, så kan de nemlig gå så langt at de sporer IP-adressene dine. En vet aldri hva en affære kan by på av slike utfordringer, så det er viktig å være tå hev.

Det å holde seg noenlunde anonym virker kanskje vanskelig om du skal finne en partner for casual dating. Allikevel må du stole på at algoritmene tar seg av å matche deg med en som deler dine seksuelle preferanser. Om du bruker sunn fornuft, så har du ingenting å frykte angående din anonymitet. Er du derimot i et forhold eller gift allerede, så gjelder det å holde seg noe på tå hev.

Er casual dating for meg?

Som nevnt tidligere er det egentlig ingen fasit på hvem casual dating passer for. Denne typen dating har nemlig fått en slik aksept over nett at det finnes et bredt utvalg av forskjellige individer som benytter seg av det. Dette er alt fra single, forpliktede, og til og med gifte personer av begge kjønn og i alle aldre.

Hvorvidt casual dating passer for deg personlig handler mest sannsynlig om hvor eventyrlysten du er hvis du er singel. Kanskje ønsker du hverken å slå deg ned eller få barn, og da er ikke nødvendigvis seriøs dating for deg. Ønsker du dog fortsatt en flørt og et kortvarig forhold, så kan casual dating være det riktige valget.

Samtidig, om du befinner deg i et dårlig ekteskap, der din partner muligens var utro mot deg, så er det ofte grunnlag nok for å ønske en affære. Da finnes det altså sider som Victoria Milan som spesifikt fokuserer på dette. Uansett ditt behov, så finnes det noe der ute for deg, men det finnes ingen fasit på hvorvidt casual dating er riktig for deg.

Oppsummering

Casual dating, som på norsk enkelt og greit betyr uforpliktende dating, er en populær form for dating på nett. Single, personer i forhold, og til og med gifte søker dette. Det finnes en håndfull datingsider der ute som leverer muligheter for casual dating, og deriblant enkelte som ene og alene fokuserer på dette. Leter du etter et eventyr, så kan casual dating være det riktige valget for deg!

Kommersielt samarbeid
INNHOLDSFORTEGNELSE